Η πλατφόρμα Business Cloud συμμετέχει στην Έκθεση Web World Expo 2015, παρουσιάζοντας το σύνολο των λύσεων του καθώς και την πλατφόρμα E-Shop.

Business Cloud LogoΗ πλατφόρμα Business Cloud, η κυρίαρχη cloud εφαρμογή εμπορικής διαχείρισης στην Ελλάδα, θα συμμετέχει στην έκθεση WEB WORLD EXPO 2015, στο Ζάππειο Μέγαρο, στις 24 και 25 Οκτωβρίου. Οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τις ήδη επιτυχημένες λύσεις των εφαρμογών με έμφαση τη πλατφόρμα E-Shop.

 

Ήδη περισσότερα από 30 ηλεκτρονικά καταστήματα είναι ενεργά στην e-shop πλατφόρμα του Business Cloud, με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Μόνο τον δύσκολο μήνα Σεπτέμβριο του 2015, εξυπηρετήθηκαν περισσότεροι από 22,000 μοναδικοί χρήστες, με πάνω από 130,000 page views, ενώ καταχωρήθηκαν περισσότερες από 1,400 παραγγελίες.

 

Το Business Cloud δημιουργήθηκε με στόχο να απαντήσει στην ανάγκη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων να διαχειριστούν την καθημερινότητά τους, σύγχρονα και από παντού. Σε αυτή τη κατεύθυνση πριν λίγους μήνες είχε εντάξει στις υπηρεσίες του και δυνατότητα (module) διαχείρισης ηλεκτρονικού καταστήματος, στο ίδιο περιβάλλον διαχείρισης της εμπορικής εφαρμογής. Μέχρι σήμερα, οι εμπορικές επιχειρήσεις εάν ήθελαν να αναπτύξουν τις δραστηριότητές τους με τη δημιουργία ενός e-shop, έπρεπε να αποκτήσουν μία ξεχωριστή πλατφόρμα διαχείρισης σε ιδιαίτερα αυξημένο κόστος.

 

Με το Business Cloud, η εμπορική διαχείριση και το ηλεκτρονικό κατάστημα, πλέον βρίσκονται κάτω από μία ενιαία πλατφόρμα. Ο έλεγχος, η ενημέρωση και η διαχείριση πελατών, παραγγελιών, αποθήκης και τιμοκαταλόγων, γίνονται σε πραγματικό χρόνο. Η καταχώρηση στοιχείων και παραγγελιών του e-shop γίνεται αυτόματα στην εφαρμογή, και είναι όλα έτοιμα για τιμολόγηση.

 

Περιμένουμε κάθε επιχείρηση που ψάχνει ένα ευέλικτο και σύγχρονο ERP, καθώς και αυτές που θέλουν να δραστηριοποιηθούν στο ηλεκτρονικό εμπόριο, στο Περίπτερο 15 της έκθεσης, για να γνωρίσουν τις λύσεις Business Cloud και να επωφεληθούν της ευκαιρίας ανάπτυξης της επιχείρησής τους με τον πλέον σύγχρονο και αποδοτικό τρόπο. Οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να πάρουν δωρεάν δοκιμαστικό λογαριασμό της πλατφόρμας Business Cloud.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στο 210 8649867 καθώς και στο info@businesscloud.gr.