Η Cityzen Parking & Services, εταιρία λειτουργίας χώρων στάθμευσης στην Ελλάδα, συνεργάζεται με το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο.

CITYZENΤο καινοτόμο έργο «EMPARCO – Στάθμευση υπό περιορισμούς: Εντοπισμός, προσομοίωση, λήψη αποφάσεων» του Ε.Μ.Π. στοχεύει στην ανάπτυξη λύσεων για τη διαχείριση υποδομών στάθμευσης και τροφοδοσίας (depot) μεγάλης κλίμακας (τόσο για επιβατικές χρήσεις, όσο και για εμπορικούς στόλους) υπό περιορισμούς, οι οποίοι περιλαμβάνουν:

 

– Ζήτηση κοντά στην χωρητικότητα των χώρων στάθμευσης
– Χρονικά συγκεντρωμένες αφίξεις & αναχωρήσεις
– Εκκένωση χώρων & έκτακτες ανάγκες.

 

Στην ημερίδα που διοργανώθηκε στα τέλη Ιουλίου, από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, ο CEO της Cityzen κ. Κωνσταντίνος Κυριαζής, παρουσίασε τις πρακτικές που η Cityzen ακολουθεί στη διαχείριση και λειτουργία του δικτύου των 23 χώρων στάθμευσης, προβάλλοντας παράλληλα και το όραμα της εταιρίας για τη λειτουργία των Χώρων Στάθμευσης στο μέλλον.

 

Η συνεργασία των 2 μερών επεκτάθηκε πριν από λίγες ημέρες, με την πιλοτική εφαρμογή ασύρματης μέτρησης οχημάτων του Ε.Μ.Π. στον σταθμό Cityzen Δικαστήρια Ευελπίδων.

 

Έχοντας ως γνώμονα τις ανάγκες, τις απαιτήσεις, τις προσδοκίες, αλλά και τον υψηλό δείκτη ικανοποίησης των πελατών μας, η ποιότητα στην εξυπηρέτηση αποτελεί για εμάς βασική προϋπόθεση και αφορά σε όλες τις ενέργειες που γίνονται πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την παρεχόμενη υπηρεσία.

 

Όλοι εμείς στη Cityzen δεσμευόμαστε στην ανάπτυξη καινοτομιών που θα έχουν ως προτεραιότητα τον καταναλωτή και θα προσθέτουν αξία σε κάθε του συναλλαγή. Γιατί για εμάς, πρώτα ο πελάτης. Πρώτα εσύ!