Ο μοναδικός σχεδιασμός συναντά την υπέρτατη ποιότητα εικόνας! Η AOC παρουσιάζει τις νέες IPS οθόνες με ασύμμετρη βάση που ξεχωρίζουν από το πλήθος.

I2781FH_front_h_space_design_b-777x480Η εξειδικευμένη εταιρία οθονών AOC επεκτείνει την γκάμα της σειράς Style με δύο νέα μοντέλα, εντυπωσιακά ακόμα και όταν είναι απενεργοποιημένα. Οι οθόνες AOC I2481FXH (23,8″ / 60,5 εκ.) και AOC I2781FH (27″ / 68,6 εκ.) ξεχωρίζουν από την πρώτη ματιά χάρη στο λεπτό, σχεδόν χωρίς πλαίσιο σχεδιασμό που συνδυάζεται με τη μοναδική ασύμμετρη μεταλλική βάση.

 

Όταν όμως είναι ενεργοποιημένες, τότε πραγματικά μαγνητίζουν όλα τα βλέμματα, καθώς τα IPS πάνελ τους εξασφαλίζουν την υψηλότερης ποιότητας πιστότητα χρωμάτων, έντονη αντίθεση και εκθαμβωτική λεπτομέρεια για απλά εκπληκτική εικόνα.

 

Μοναδικός, premium κομψός σχεδιασμός
I2481FXH_back_to_right_bΟι οθόνες 23,8″ (60,5 εκ.) AOC I2481FXH και 27″ (68,6 εκ.) AOC I2781F κάνουν μια τολμηρή σχεδιαστική δήλωση με τις ασύμμετρες μεταλλικές βάσεις, μοναδικό χαρακτηριστικό των συγκεκριμένων οθονών. Την κομψή τους εμφάνιση συμπληρώνουν τα εξαιρετικά λεπτά, σχεδόν ανύπαρκτα, πλαίσια. Το πλαίσιο της 23,8″ οθόνης AOC I2481FXH έχει πλάτος μόλις 7,5 χιλιοστά, ενώ της 27″ οθόνης I2781FH μόλις 9,9 χιλιοστά. Έτσι αποτελούν μία ελκυστική πρόταση για κάθε χρήστη που αγαπά το στυλ.

 

Εκπληκτικές εικόνες, ευρείας γωνίας θέασης
Οι δύο οθόνες εντυπωσιάζουν ακόμα περισσότερο όταν είναι ενεργοποιημένες: χάρη στα IPS πάνελ τους με ανάλυση Full HD 1920 x 1080 pixels, οι χρήστες δεν απολαμβάνουν μόνο ευρεία γωνία θέασης 178° αλλά και εξαιρετική εικόνα με την υψηλότερης ποιότητας πιστότητα χρωμάτων, εντυπωσιακή αντίθεση και εκθαμβωτική λεπτομέρεια. Η Τεχνολογία Flicker FREE της AOC ρυθμίζει τη φωτεινότητα ώστε να εξασφαλιστεί εμπειρία θέασης με μηδενικό τρεμόπαιγμα και μειωμένη καταπόνηση των ματιών ακόμα και κατά τη διάρκεια πολύωρων περιόδων χρήσης των οθονών.

 

Ευέλικτές και πρακτικές
I2481FXH_front_to_left_h_space_design_bΧάρη στις δύο υποδοχές HDMI και τη μία VGA, οι δύο οθόνες μπορούν εύκολα να συνδεθούν με πλήθος συσκευών όπως DVD players, κονσόλες gaming ή οποιαδήποτε άλλη ταιριάζει στον τρόπο ζωής του χρήστη. Για πιο άνετη ακρόαση χωρίς να ενοχλείται ο περίγυρος, οι χρήστες μπορούν να συνδέσουν τα ακουστικά τους στην υποδοχή ακουστικών της οθόνης.

 

Η οθόνη AOC I2481FXH είναι διαθέσιμη από τον Οκτώβριο του 2015, ενώ η οθόνη AOC I2781FH θα ακολουθήσει τον Δεκέμβριο. Οι προτεινόμενες τιμές λιανικής πώλησης είναι 199€ και 299€ αντίστοιχα. Όπως και σε όλες της τις οθόνες, η AOC προσφέρει εγγύηση 3 ετών και υπηρεσία επί τόπου ανταλλαγής.