Το Logi Circle ολοκληρώνει την οικιακή χρήση του smartphone σας ως μια φορητήκάμερα ειδικά σχεδιασμένη για να μην χάνετε καμία σημαντική στιγμή.

Logi Circle_on table lowH Logitech παρουσίασε τη φορητή οικιακή δικτυακή κάμερα Logi Circle, μια κάμερα και εφαρμογή συνοδείας που δείχνει στο smartphone σας ό,τι συμβαίνει στο σπίτι και σας επιτρέπει να αλληλεπιδράτε αμέσως με όποιον βρίσκεται εκεί, για να μην χάνετε καμία σημαντική στιγμή.

 

“Υπάρχει μια νέα τάση στην παρακολούθηση των σπιτιών”, είπε ο Vincent Borel, Διευθυντής νέων εγχειρημάτων της Logitech. “Η φύση του δικτυωμένου κόσμου σήμερα αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο αλληλεπιδρούν οι άνθρωποι με τις κάμερες στο σπίτι. Η παρακολούθηση μέσω βίντεο δεν σχετίζεται πλέον μόνο με την ασφάλεια, αλλά και με την επικοινωνία με το σπίτι και τους αγαπημένους μας. Υπάρχουν μαγικές στιγμές που συμβαίνουν καθημερινά στα σπίτια μας είτε προγραμματισμένα είτε αυθόρμητα. Έτσι, σχεδιάσαμε το Logi Circle ως το απόλυτο μέσο καταγραφής και εντοπισμού αυτών των στιγμών όπου και αν βρίσκεστε ή ό,τι και αν κάνετε. Τώρα, μπορείτε να παρακολουθείτε τα παιδιά σας να παίζουν ή να βλέπετε τον σκύλο σας να κυνηγάει την ουρά του ακόμη και όταν κάνετε τις δουλειές σας, ταξιδεύετε για επαγγελματικούς λόγους ή είστε στο γραφείο.”

 

PNG 72 dpi (RGB)-Circle_360 Degrees_White (1) lowΑπολαύστε τις καθημερινές στιγμές του σπιτιού σας, ενώ συμβαίνουν. Μέσω της δωρεάν εφαρμογής iOS ή Android, μπορείτε να πραγματοποιήσετε αναπαραγωγή ροής Live HD Video μέσω 2-Way Talk & Listen over Wi-Fi. Η τεχνολογία μας Scene Intuition πραγματοποιεί έξυπνο φιλτράρισμα όλων των βίντεο, ώστε να βλέπετε ό,τι θεωρείτε πιο σημαντικό στο σπίτι σας.

 

Μαθαίνει τα μοτίβα της καθημερινής ζωής του σπιτιού σας και φιλτράρει το υλικό για την αποστολή ειδοποιήσεων μόνο για τις δραστηριότητες που σας ενδιαφέρουν, ώστε να μην χρειάζεται να ξεχωρίζετε εσείς το ανεπιθύμητο υλικό. Και όταν θέλετε να δείτε τις δραστηριότητες που πραγματοποιήθηκαν στο σπίτι σας, το Day Briefs παρέχει μια αυτόματη σύνοψη βίντεο 30 δευτερολέπτων των καλύτερων στιγμών αυτής της ημέρας. Μπορείτε να δείτε αυτήν την ημερήσια σύνοψη με ένα πάτημα στην εφαρμογή.

 

Logi Circle_Elephant lowΕπειδή η ζωή δε σταματά ποτέ, το Logi Circle είναι φορητό και επαναφορτιζόμενο. Μπορείτε να παίρνετε την κάμερα μαζί σας από δωμάτιο σε δωμάτιο και, όταν χρειάζεται να την επαναφορτίσετε, απλώς τοποθετήστε την στη μαγνητική βάση φόρτισης που συμπεριλαμβάνεται. Η επαναφορτιζόμενη μπαταρία μπορεί να πραγματοποιήσει ροή δεδομένων για έως και τρεις ώρες και έχει διάρκεια ζωής έως και 12 ώρες στη λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας.

 

Logi Circle_Dog lowΔιαθεσιμότητα
Το Logi Circle είναι το δεύτερο προϊόν που κυκλοφορεί υπό τη νέα επωνυμία Logi. Το Logi Circle είναι διαθέσιμο τώρα για προπαραγγελία στις Η.Π.Α. και σε επιλεγμένες χώρες της Ευρώπης με προτεινόμενη τιμή λιανικής τα 199€ και η αποστολή του αναμένεται να ξεκινήσει τον Οκτώβριο του 2015.