Ήρθε η ώρα να προβάλλετε κανονικά κινούμενα GIF στα αποτελέσματα των αναζητήσεών σας στο Google, χωρίς να χρειαστεί να κάνετε «κλικ» επάνω τους!

gifΠόσο εκνευριστικό είναι να ψάχνετε για GIF στο Google και προκειμένου να δείτε την κίνησή τους, να πρέπει να κάνετε «κλικ» σε καθένα απ’ αυτά που σας προβάλλονται ως αποτελέσματα; Πολύ, γι’ αυτό και σας έχουμε έναν τρόπο για να παρακάμψετε αυτή την ομολογουμένως άβολη διαδικασία για κάτι πολύ καλύτερο και αμεσότερο.
Ακολουθήστε τον σύνδεσμο αυτό και θα βρεθείτε στη σελίδα του Google GIFs Chrome Extension στο GitHub. Ε, κατεβάστε το! Πρόκειται για ένα πρόσθετο για τον browser της Google το οποίο άπαξ και το ενεργοποιήσετε (από το μενού Extensions του Chrome) θα ενεργοποιήσει την προβολή των GIF ως κινούμενες και όχι ως στατικές εικόνες στις σελίδες αποτελεσμάτων της Google. Τόσο απλά!

 

gif-2
Το τελικό αποτέλεσμα βέβαια θα σας φέρει αντιμέτωπους με την επιληψία, ιδίως αν αυτό για το οποίο ψάχνετε περιλαμβάνει πολλά χρώματα ή έντονη κίνηση, όμως σκεφτείτε τον χρόνο που θα γλιτώσετε σε σχέση με το να έπρεπε να «κλικάρετε» κάθε GIF που σας ενδιαφέρει. Σε τελική ανάλυση, ακόμα κι αν δεν σας ικανοποιήσει το εν λόγω πρόσθετο, το απενεργοποιείτε ή το απεγκαθιστάτε πλήρως και «καθαρίσατε»!