Το Entersoft Business Suite έγινε το μοναδικό ελληνικό ERP πιστοποιημένο από την Technology Evaluation Centers. Η σουίτα απέδειξε ότι ανταγωνίζεται δυναμικά στο διεθνή στίβο.

entersoftΤο Entersoft Business Suite, πιστοποιήθηκε στην κατηγορία mixed mode manufacturing ERP από την Technology Evaluation Centers (TEC) ηγέτιδα εταιρεία εξειδικευμένη στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών, ερευνών και επιλογής λογισμικού για επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο.

 

Η Entersoft είναι η μοναδική Ελληνική εταιρεία που έχει λάβει πιστοποίηση για το λογισμικό της από την TEC, ενώ το Entersoft Business Suite, ERP απέδειξε ότι ανταγωνίζεται δυναμικά στο διεθνή στίβο του επιχειρηματικού λογισμικού, ενισχύοντας περεταίρω τον εξωστρεφή προσανατολισμό της εταιρείας.

 

Ο Ted Rohm, Senior ERP Analyst, της ΤEC χαρακτηριστικά αναφέρει στην αξιολόγησή του: «Δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς γιατί οι πελάτες της Entersoft είναι πολύ ικανοποιημένοι από την εταιρεία, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της. Οι οργανισμοί που ψάχνουν για μια λύση ERP που να είναι ανταγωνιστική με τα μεγαλύτερα διεθνή ονόματα παρόχων επιχειρηματικού λογισμικού, όπως Microsoft, Sage, SAP και Oracle, αλλά σε καλύτερη τιμή θα ήθελαν να συμπεριλάβουν την Entersoft στη διαδικασία επιλογής τους. Οι εταιρείες που βρίσκονται εκτός των σημερινών περιοχών κάλυψης της Entersoft, δυστυχώς θα πρέπει να περιμένουν μέχρι η εταιρεία να επεκταθεί και σε άλλες γεωγραφικές περιοχές.»

 

Το Entersoft Business Suite, ERP αξιολογήθηκε βάσει κριτηρίων και δεικτών αναφοράς (benchmarks) που διαθέτει η TEC για κάθε κατηγορία λογισμικού, στα πλαίσια των ανεξάρτητων αξιολογήσεων επιχειρηματικού λογισμικού που πραγματοποιεί, από την διεθνή αγορά. Το Entersoft Business Suite, ERP συγκρίθηκε με τον μέσο όρο της παγκόσμιας αγοράς λογισμικών ERP και απέδειξε ότι προσφέρει λύσεις στις πραγματικές επιχειρηματικές ανάγκες των επιχειρήσεων. Η αναλυτική αναφορά της πιστοποίησης επιτρέπει στον αναγνώστη να λάβει μια συνολική και σε βάθος εικόνα του Entersoft ERP μέσα από την εμπειρία ενός εξαιρετικά έμπειρου και ανεξάρτητου αναλυτή της TEC.

 

TEC Certified-ProductΣύμφωνα με την πιστοποίηση της TEC το Entersoft Business Suite, ERP ξεχωρίζει για μια σειρά χαρακτηριστικών όπως, Εργονομία και Ευχρηστία, Ροές Εργασιών, Διαχείριση Εγγράφων, Ασφάλεια και το εύρος της λειτουργικότητας σε Mobile εφαρμογές. Αντίστοιχα, χαρακτηρίζει ως σημαντικά διαφοροποιητικά χαρακτηριστικά του λογισμικού την Ευκολία Υλοποίησης & Συντήρησης του συστήματος και το Στούντιο Τμηματοποίησης (Segmentation Studio) ως ένα μοναδικό και πολυδιάστατο εργαλείο για την άμεση τμηματοποίηση κάθε δομημένης πληροφορίας εντός τους συστήματος, με κύριους αποδέκτες τα τμήματα Πωλήσεων και Marketing, ωστόσο η αξιοποίησή του «περιορίζεται μόνο από την φαντασία του χρήστη» σύμφωνα με τον Ted Rohm, Senior ERP Analyst, της ΤEC .

 

«Η πιστοποίηση του Entersoft Business Suite, ERP στην ευρεία κατηγορία Mixed Mode Manufacturing τεκμηριώνει την ποιότητα και τη λειτουργικότητα του λογισμικού βάσει διεθνών standards και το τοποθετεί ευθέως συγκρίσιμο με άλλα γνωστά πολυεθνικά λογισμικά. Η αξιολόγηση της TEC επιβεβαιώνει τις τεχνολογικές και προϊοντικές επιλογές της Entersoft, την αποστολή της να παρέχει διαρκώς λύσεις προστιθέμενης αξίας στους πελάτες της αλλά και την στρατηγική της για την σταδιακή διεθνοποίησή της.», ανέφερε ο κ. Α. Κοτζαμανίδης, CEO της Entersoft.