H inSpot, η μεγαλύτερη αλυσίδα internet place στην Ελλάδα, και η LG Electronics, ενώνουν τις δυνάμεις τους και προσφέρουν ένα συναρπαστικό LoL Championship

lg evi teliko2Η LG Electronics, ηγέτιδα εταιρεία τεχνολογίας και η ‘inSpot’, η μεγαλύτερη αλυσίδα internet place στην Ελλάδα, διοργανώνουν το πρώτο πρωτάθλημα ‘League of Legends’ μεγάλης διάρκειας, για τους λάτρεις των video games. Το πρωτάθλημα δίνει την ευκαιρία στους συμμετέχοντας να παίζουν με την ομάδα τους το δημοφιλές παιχνίδι, γνωρίζοντας πως κάθε παιχνίδι και κάθε πόντος μετράει!

 

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα ξεκινάει ένα οργανωμένο πρωτάθλημα, για παίκτες κάθε επιπέδου, ενώ η ‘inSpot’ μαζί με την LG φέρνουν στην πρώτη σεζόν του LG μεγάλα δώρα και ένα τελικό event σε χώρο έκπληξη! Το πρωτάθλημα είναι βασισμένο στο inSpot LoL Ladder, το μεγαλύτερο ατομικό League of Legends ladder στη χώρα, με πάνω από 3.500 παίκτες. Οι παίκτες έχουν την ευκαιρία να κάνουν εγγραφή με την Ranked Team τους και να φτάσουν στην κορυφή του καταστήματος τους. Αυτό θα γίνει μέσα από 2 προκριματικές φάσεις και στη συνέχεια το LG LoL Championship θα πάρει την τελική του μορφή για την πρώτη season.

 

Η πρώτη προκριματική φάση θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα 15 Νοεμβρίου και η δεύτερη προκριματική φάση θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 21 και 22 Νοεμβρίου. Το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει στις 28 Νοεμβρίου και θα κορυφωθεί με το τελικό event μια εβδομάδα πριν τα Χριστούγεννα, με τις δύο finalist ομάδες να “αναμετρούνται” σε έναν ιδιαίτερο χώρο, για τον οποίο λεπτομέρειες θα δοθούν σύντομα. Ο τελικός, επίσης, θα πλαισιωθεί και από άλλα eSports events, με γνωστούς στο eSports κοινό καλεσμένους από το εξωτερικό και με πολλά δώρα.

 

Οι νικητές θα λάβουν μεταξύ άλλων ως δώρο, κορυφαία Monitors Ultra-Wide 21:9 της LG, ανώτερης ποιότητας σχεδιασμού και εικόνας, ιδανικά για gaming, αλλά και επαγγελματίες ή φοιτητές. Τα monitor της LG διαθέτουν πάνελ τεχνολογίας In-Plane Switching (IPS), UltraWide, αναλογίας 21:9, για μέγιστη χρήση της οθόνης και ευρεία γωνία θέασης.

 

Η τεχνολογία UltraWide IPS, προσφέρει άψογη εικόνα με ρεαλισμό και ζωντάνια από οποιαδήποτε γωνία και αν παρακολουθεί ο χρήστης, ενώ το χρωματικό πεδίο sRGB άνω του 99% προσφέρει έντονα και ζωντανά χρώματα, για μία απολαυστική εμπειρία θέασης υψηλής ποιότητας. Τα monitors της LG έχουν επιπλέον αναγνωριστεί από την Intertek, τον TUV και τα UL, για την ακρίβεια στην απόδοση των χρωμάτων, τη γωνία θέασης και το χρωματικό φάσμα sRGB που διαθέτουν, ενώ έχουν λάβει διακρίσεις και από την Ένωση ‘Technical Image Press Association’ (TIPA).

 

Τα Gaming Monitors LG UM57, που είναι διαθέσιμα σε 29 και πλέον και 25 ίντσες, είναι ειδικά σχεδιασμένα για τους λάτρεις των ηλεκτρονικών παιχνιδιών δράσης, για να προσφέρουν premium gaming εμπειρία, με απολαυστική θέαση υψηλής ευκρίνειας και ευρύ οπτικό πεδίο. Χάρη στη λειτουργία ‘Dynamic Action Sync’ (DAS), μειώνεται η καθυστέρηση της εισόδου σε χιλιοστά του δευτερολέπτου, ενώ το πλήκτρο ‘Game Mode’ ρυθμίζει το monitor για κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, δημιουργώντας τις ιδανικές συνθήκες για μία gaming εμπειρία.

 

Οι καινοτόμες τεχνολογίες, οι κορυφαίες επιδόσεις και ο υψηλού επιπέδου σχεδιασμός τους, διατηρούν τα monitor 21:9 UltraWide της LG στην κορυφή των προτιμήσεων των καταναλωτών παγκοσμίως, καθιστώντας την LG ηγέτη στην αγορά και υπογραμμίζοντας τη δυνατότητά της να προσφέρει οθόνες που ανταποκρίνονται στις διαφορετικές απαιτήσεις των χρηστών κάθε κλάδου.