Σήμερα ξεκινάει μια νέα εποχή για τη Vodafone και την hellas online μέσω της καθιέρωσης μιας ενιαίας εμπορικής μάρκας και για τις δύο εταιρείες. Ήρθε το Vodafone Home.

VF Home 120x50cmoutΗ Vodafone ενσωμάτωσε την hellas online και φέρνει το Vodafone Home, μια μοναδική εμπειρία σταθερής και Internet για κάθε σπίτι. Πλέον, όλα τα προγράμματα σταθερής και Internet της hellas online μετονομάζονται σε Vodafone Home και εμπλουτίζονται με νέες δυνατότητες και υπηρεσίες που θα συναρπάσουν. Επιπλέον, το προϊόν της διαδραστικής συνδρομητικής τηλεόρασης hol my tv μετονομάζεται σε Vodafone TV.

 

Με άξονα την τεχνογνωσία και την έως σήμερα επιτυχημένη πορεία της Vodafone και της hellas online, τα προγράμματα σταθερής, Internet και συνδρομητικής τηλεόρασης της hellas online ενσωματώνονται κάτω από τη στέγη της Vodafone. Με τον τρόπο αυτόν η Vodafone παρέχει συνολικές υπηρεσίες επικοινωνίας σε συνδυασμό με μια απαράμιλλη εμπειρία εξυπηρέτησης που περιλαμβάνει πλέον ένα σημείο επαφής με τον πελάτη σε λογαριασμό, τηλεφωνικό κέντρο, online και κατάστημα.

 

Photo_PERSIANIS_hi_resΟ Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Vodafone Ελλάδας, κ. Γλαύκος Περσιάνης, δήλωσε σχετικά: «Το Vodafone Home φέρνει μια καινούρια και μοναδική εμπειρία επικοινωνίας, με υπηρεσίες που είναι πρωτοποριακές για τα Ελληνικά αλλά και διεθνή δεδομένα, καθώς και την καλύτερη εμπειρία και εξυπηρέτηση στους πελάτες μας. Στόχος μας στη Vodafone Ελλάδας είναι να ανταποκρινόμαστε στις αυξανόμενες ανάγκες των πελατών μας για ολοκληρωμένη επικοινωνία, να εξελισσόμαστε συνεχώς και να καινοτομούμε, προσφέροντας στους πελάτες μας τα πιο σύγχρονα προϊόντα και υπηρεσίες και την κορυφαία εξυπηρέτηση της αγοράς».