Η Nova φέρνει το κανάλι FOX Sports HD για τους συνδρομητές της! Το αθλητικό κανάλι της FOX θεωρείται top όσον αφορά τα δικαιώματα μετάδοσης αγώνων.

FOX Sports HD LogoΗ Nova, η μεγαλύτερη ψηφιακή πλατφόρμα της χώρας, εμπλουτίζει ακόμα περισσότερο το αθλητικό της πρόγραμμα, φέρνοντας στην Ελλάδα το κανάλι FOX Sports HD για τους συνδρομητές της. Το αθλητικό κανάλι της FOX International Channels (FIC), το οποίο αποτελεί παγκόσμιο ηγέτη στον τομέα των αθλητικών, τόσο σε επίπεδο διανομής σε χώρες, όσο και σε δικαιώματα μετάδοσης αθλητικών διοργανώσεων, έρχεται στη Nova.

 

Το FOX Sports HD έρχεται σε εικόνα υψηλής ευκρίνειας και θα μεταφέρει στους συνδρομητές της Nova, τη μαγεία ορισμένων εκ των δημοφιλέστερων αθλητικών διοργανώσεων παγκοσμίως, όπως NFL (Νational Football League), NHL (National Hockey League), MLB (Major League Baseball), PGA Tour (με περισσότερα από 40 τουρνουά γκολφ κάθε χρόνο), NCAA (National Collegiate Athletic Association) Basketball και Football καθώς και τα μεγαλύτερα αθλητικά μαγκαζίνο για τους φίλους διαφόρων αθλημάτων.

 

Nova - Ζεις καλύτερα!Το FOX Sports, είναι γνωστό για τον πρωτοποριακό τρόπο ζωντανής κάλυψης αγώνων, μετάδοσης ειδήσεων και παρουσίασης θεμάτων. Το κανάλι έχει θέσει νέους κανόνες διεθνώς, όσον αφορά στην ποιότητα παραγωγής, στην περιγραφή και στο σχολιασμό των αγώνων από τους μοναδικούς παρουσιαστές του.

 

Η κα. Κατερίνα Κασκανιώτη, Forthnet’s Platform and Content Executive Director, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη διεύρυνση της ήδη επιτυχημένης συνεργασίας μας με την FOX International Channels Greece, με την διάθεση ενός ακόμα καναλιού διεθνούς κύρους. Το FOX Sports είναι ένα πρωτοπόρο αθλητικό κανάλι, το οποίο μεταδίδει μερικές από τις πιο δημοφιλείς αθλητικές διοργανώσεις παγκοσμίως. Στη Nova εξετάζουμε διαρκώς νέες συνεργασίες που θα μας εξασφαλίζουν το ποιοτικότερο τηλεοπτικό περιεχόμενο».

 

Ο κος. Βασίλης Ηλιόπουλος, General Manager FIC Greece, τόνισε «Πιστεύουμε στη δυναμική της ελληνικής συνδρομητικής τηλεόρασης και χαιρόμαστε ιδιαίτερα που το FOX Sports εντάσσεται στο τηλεοπτικό μπουκέτο της Nova και ξεκινάει στην Ελλάδα. Στόχος μας, είναι να παρέχουμε στους τηλεθεατές μια συναρπαστική τηλεοπτική εμπειρία, με τη ζωντανή κάλυψη των καλύτερων αμερικανικών πρωταθλημάτων, αλλά και μεγάλη ποικιλία από διεθνείς αθλητικές διοργανώσεις».