Η FHD οθόνη αφής του laptop περιστρέφεται, ενώ η διάρκεια της μπαταρίας του κινείται σε εντυπωσιακά επίπεδα. Είναι “εύκαμπτο” και γρήγορο σε απόδοση.

2337908Με 360ο περιστρεφόμενη FHD οθόνη αφής και μεταλλικό σασί, ο HP Spectre x360 συνδυάζει αρμονικά ποιότητα και επιδόσεις. Ξεχωρίζει με τη γρήγορη απόδοση, το design που κλέβει την προσοχή και την εντυπωσιακή διάρκεια μπαταρίας.

 

Με άλλα λόγια, πρόκειται για τον πιο «εύκαμπτο» φορητό υπολογιστή για τους πιο απαιτητικούς χρήστες.

 

Με Intel i5 επεξεργαστή, SSD 256 GB σκληρό δίσκο και 8GB Ram, αυξάνει την ταχύτητα απόκρισης σε apps και προγράμματα, ενώ με την ευέλικτη οθόνη αφής, που έχει δυνατότητα περιστροφής 360ο, θα το δείτε να μεταμορφώνεται από laptop σε tablet. Ωστόσο, η FHD IPS Radiance οθόνη δεν μένει εκεί, αλλά προσφέρει κρυστάλλινη εικόνα, ρεαλιστικά χρώματα και φοβερές γωνίες θέασης.

 

2337908_3Όσον αφορά το chip Broadwell της 5ης γενιάς επεξεργαστών Intel με 2 cores/4Threads, βασίζεται στην αρχιτεκτονική 14nm για χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας, ενώ αποδίδει έως και 15% πιο γρήγορες ταχύτητες από την προηγούμενη γενιά.

 

Επιπρόσθετα, απολαύστε εντυπωσιακά γρήγορη απόδοση όλη μέρα, αφού προσφέρει διάρκεια μπαταρίας έως 12.5 ώρες, για να μην κάνετε συμβιβασμούς στην εργασία σας.

 

Τέλος, χάρη στο πρότυπο ασύρματης δικτύωσης 802.11ac μπορείτε να δικτυωθείτε σε ταχύτητες που αγγίζουν τα 1200Mbps!