Τι γίνεται αν θελήσετε να διακόψετε τη συνδρομή σας από τη μουσική υπηρεσία της Apple; Πώς θα το κάνετε και γιατί χρειάζεται ολόκληρος οδηγός, αλήθεια;

 
apple-music-for-you-800x412Ο Οκτώβριος μπήκε και μαζί του έρχεται σιγά-σιγά η ώρα (για κάποιους ήρθε ήδη) που οι πρώτοι τρεις δωρεάν μήνες του Apple Music ολοκληρώνονται. Με δεδομένο ότι η υπηρεσία έκανε πρεμιέρα στις 30 Ιουνίου, πολλοί θα πρέπει σκέφτεστε αν αξίζει τα χρήματα που ζητά η Apple σε μηνιαία βάση. Μέχρι να κατασταλάξετε όμως, καλό θα ήταν να ακυρώσετε τη συνδρομή σας ώστε να μη δείτε κάποια ανεπιθύμητη χρέωση στην κάρτα σας, τουλάχιστον όχι χωρίς να είστε 100% σίγουροι ότι τη θέλετε.

 
Πώς θα ακυρώσετε λοιπόν τη συνδρομή σας στο Music;

 
Αρχικά ανοίξτε την εφαρμογή και επιλέξτε το πλήκτρο του Account (του λογαριασμού σας δηλαδή), αυτό με ένα κεφάλι μέσα σε έναν κύκλο στην πάνω αριστερή γωνία.

 

IMG_2593

 
Θα πατήσετε στο View Apple ID και στην επόμενη οθόνη στο Manage, στα Subscriptions.

 

IMG_2594

 

IMG_2595

 
Εδώ λοιπόν διαλέγετε το Your Membership / Apple Music Membership και στο μενού που ανοίγει, απενεργοποιείτε το Automatic Renewal.

 

apple-music-7_3459860b

 
Αν διανύετε ακόμα τις δωρεάν ημέρες σας στο Apple Music, τότε όταν αυτές ολοκληρωθούν, η συνδρομή σας δεν θα ανανεωθεί αυτόματα και θα λήξει, περιμένοντας από εσάς το επόμενο βήμα. Αν πάλι δεν προλάβατε και έχει ανανεωθεί για έναν μήνα, αναγκαστικά θα τον πληρώσετε μεν, όμως θα εξασφαλίσετε ότι δεν θα υπάρξει και δεύτερος.