Μέγιστη ισχύς για μέγιστη απόλαυση με το mini σύστημα Hi-Fi LG CM8350! Οι προηγμένες λειτουργίες του εγγυώνται ότι θα απογειώσουν τη διασκέδαση στο σπίτι σας.

LG CM8350Η LG Electronics (LG) ξεκινά τη διάθεση του νέου Mini Συστήματος Hi-Fi CM8350 στην ελληνική αγορά, ενός νέου προηγμένου ηχοσυστήματος που προσφέρει καθαρό, κρυστάλλινο ήχο υψηλής πιστότητας και ισχύος, για μέγιστη απόλαυση! Το νέο ηχοσύστημα της LG διαθέτει κορυφαίες λειτουργίες και εύχρηστα χαρακτηριστικά, όπως η τεχνολογία LG Range of Flow και οι λειτουργίες Μulti-Bluetooth, Music Flow Bluetooth App και Sound Sync, έτσι ώστε οι λάτρεις της μουσικής να μπορούν να απολαμβάνουν τις αγαπημένες τους μελωδίες απρόσκοπτα στο χώρο τους, απογειώνοντας τη διασκέδασή τους!

 

Το νέο LG Hi-Fi CM8350 διαθέτει εμπρόσθιο σύστημα ηχείων δύο κατευθύνσεων, ισχύος 500 Watt, για πεντακάθαρο, δυνατό ήχο, κατάλληλο τόσο για κλειστούς χώρους, όπως μεγάλα δωμάτια ή το σαλόνι, όσο και για την μουσική επένδυση ανοιχτών χώρων, όπως ενός πάρτυ στον κήπο. Με τη λειτουργία ‘Multi – Bluetooth’, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα αναπαραγωγής των τραγουδιών που επιθυμούν να ακούσουν απευθείας από τα sound blasters του Mini Audio, συνδέοντας απλώς το smartphone τους με το ηχείο, με δυνατότητα σύνδεσης μέχρι και τριών διαφορετικών χρηστών.

 

Επιπρόσθετα, χρησιμοποιώντας τη λειτουργία Auto DJ’, ο χρήστης μπορεί άμεσα να συνδέσει το τέλος ενός τραγουδιού με την αρχή του επόμενου, εξισώνοντας το κενό έντασης ανάμεσα στα δύο τραγούδια, χωρίς να χρειαστεί να σταματήσει τη μουσική ούτε δευτερόλεπτο, με αποτέλεσμα της αναπαραγωγής της μουσικής να είναι ακόμα πιο επαγγελματικό και απολαυστικό.

 

Το νέο ηχοσύστημα Hi-Fi της διαθέτει επιπλέον την εφαρμογή ‘Music Flow Bluetooth App’, ώστε οι χρήστες να μπορούν να έχουν πρόσβαση στην αγαπημένη τους μουσική, χρησιμοποιώντας απλά το smartphone τους. Παράλληλα, χάρη στη λειτουργία ‘LG Range of Flow™’, το σύστημα χρησιμοποιεί τεχνολογία Bluetooth για να ανιχνεύσει τις έξυπνες συσκευές του χρήστη, όπως το Android smartphone του, και να συγχρονιστεί αυτόματα μαζί τους, αναπαράγοντας την αγαπημένη του μουσική, όταν πλησιάζει με αυτές.

 

Με τη λειτουργία ‘Sound Sync’, το νέο LG Hi-Fi CM8350 μπορεί να συνδεθεί ασύρματα με την LG τηλεόραση του χρήστη, προκειμένου να προσφέρει δυνατό, απολαυστικό ήχο, για μια κινηματογραφική εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας .Τέλος, το LG Hi-Fi CM8350 προσφέρει πολλαπλές επιλογές συνδεσιμότητας, καθώς περιλαμβάνει 2 θύρες USB, και υποδοχές Portable In και AUX IN (L/R), ενώ μπορεί να αναπαράγει μουσική και από αρχεία MP3 και WMA.
Το νέο ηχοσύστημα LG Hi-Fi CM8350 είναι ήδη διαθέσιμο στην ελληνική αγορά, ενώ ο συνδυασμός προηγμένων λειτουργιών και τεχνολογίας αιχμής της LG αποτελούν την ιδανική επιλογή για μέγιστη ισχύ και μέγιστη απόλαυση, που θα απογειώσουν τη διασκέδαση στο σπίτι.