Η Epson συμμετείχε στη Photovision 2009 που πραγματοποιήθηκε από 5 έως 9 Μαρτίου, συγκεντρώνοντας το ενδιαφέρον των πολυάριθμων επισκεπτών της έκθεσης.

epson-photovisionΌλα τα προϊόντα της Epson για επαγγελματίες και λάτρεις της φωτογραφίας παρουσιάστηκαν στο περίπτερο της έκθεσης. Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να εκτυπώσουν δικές τους φωτογραφίες ανακαλύπτοντας έτσι την υψηλή ποιότητα και το άρτιο αποτέλεσμα που εξασφαλίζουν τα προϊόντα Epson.


Συγκεκριμένα, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά και να δοκιμάσουν όλους τους φωτογραφικούς εκτυπωτές, Epson, Stylus Photo R2880, Stylus Photo R1900, Stylus Photo 1400 και πολυμηχανήματα Stylus Photo PX700W και Stylus Photo PX800FW. Επιπλέον, όλοι οι εκτυπωτές μεγάλης διάστασης (Α3+), Stylus Pro 3800, Stylus Pro 4880/7880 και Stylus Pro 9900 Spectro Proofer ήταν διαθέσιμοι για τους επισκέπτες. Τέλος, οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να δουν ένα νέο προϊόν της Epson που μπορεί να αποτελέσει πολύ χρήσιμο εργαλείο για επαγγελματίες φωτογράφους, το Disk Producer PP-100 για αναπαραγωγή CDs και εκτύπωση ροζέτας εύκολα και γρήγορα.


Σε όλη τη διάρκεια της έκθεσης, τα εξειδικευμένα στελέχη της Epson ήταν στη διάθεσή των επισκεπτών για να δώσουν περαιτέρω πληροφορίες και να λύσουν τυχόν απορίες σας σχετικά με όλα τα προϊόντα.