Για δεύτερη φορά η ΙΒΜ διοργανώνει event για την ελληνική startup σκηνή στις 29 Σεπτεμβρίου, φέρνοντας πιο κοντά developers και τεχνολογικές εταιρείες.

IBM_LogoΗ IBM διοργανώνει για δεύτερη φορά την ιδιαίτερα επιτυχημένη εκδήλωση για την ελληνική startup σκηνή, την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου και ώρες 16.00-19.00 στον πολυχώρο THE HUB EVENTS (Αλκμήνης 5, Κάτω Πετράλωνα).

 

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, θα παρουσιαστούν τα προγράμματα IBM Global Entrepreneur Program, The Softlayer Catalyst Program και IBM Analytics Starter Program, ενώ οι συμμετέχοντες developers και τεχνολογικές εταιρείες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την εμπειρία μιας ελληνικής startup, η οποία αξιοποίησε τις εν λόγω τεχνολογίες και προγράμματα.

 

Πιο συγκεκριμένα, μέσα από την εκδήλωση οι startupers θα μάθουν πώς θα μπορέσουν να αποκτήσουν πρόσβαση σε enterprise πελάτες, σε business mentors, σε επιχειρηματικές υπηρεσίες αλλά και εξειδικευμένους τεχνικούς μαζί με ένα μεγάλο χαρτοφυλάκιο τεχνολογιών ΙΒΜ, που θα τους βοηθήσουν να υλοποιήσουν και να κλιμακώσουν την ανάπτυξη της επιχείρησής τους.

 

Αναλυτικά, η ατζέντα της εκδήλωσης έχει ως εξής:

 

16.00 Προσέλευση
16.30 Χαιρετισμός
16.45 Enabling your idea in the cloud: Find out about the IBM Bluemix™ platform
17.15 See how to design, secure publish and manage your APIs on the Cloud
17.45 Coffee break
18.00 Demo: Hands-On Infrastructure services with Softlayer
18.15 We want to team with you: IBM Startup Programs
18.25 Startup Story
18.45 What’s next – Interesting new acquisitions and services
18.55 Cocktail & Network

 

Σε διεθνές επίπεδο, η IBM αναγνωρίζοντας έγκαιρα την αξία που δημιουργούν οι startup εταιρείες, έχει δημιουργήσει συγκεκριμένα προγράμματα και πρωτοβουλίες για την παροχή υποστηρικτικών υπηρεσιών, την τεχνική εκπαίδευση και τη δωρεάν πρόσβαση σε υποδομές και λογισμικό στις νέες εταιρείες και στους developers.

 

Η εκδήλωση πραγματοποιείται σε συνεργασία με το startupper.gr και η συμμετοχή είναι δωρεάν. Ωστόσο για την είσοδό τους σε αυτή οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν συμπληρώσει τη σχετική φόρμα συμμετοχής https://www-950.ibm.com/events/wwe/grp/grp036.nsf/v17_enrollall?openform&seminar=9C7KA7ES&locale=el_GR.