Όσο πιο γρήγορος είναι ο επεξεργαστής του λάπτοπ ή του PC που θα αγοράσετε από τα MediaMarkt, τόσο πιο πολλά ευρώ θα έχετε “επιστροφή”.

mediamarktΗ νέα σχολική χρονιά ξεκινάει με τον καλύτερο τρόπο για τους φίλους της Media Markt! Μετά από τη μεγάλη αποδοχή που συνάντησε από το κοινό η πιο πρόσφατη προσφορά της, η Media Markt αποφάσισε να επεκτείνει τη διάρκειά της έως τις 27 Σεπτεμβρίου, φροντίζοντας με τον καλύτερο τρόπο τους πελάτες της.

 

Πιο συγκεκριμένα, η προσφορά περιλαμβάνει δωροκάρτα αξίας έως και 70€ με κάθε αγορά laptop ή desktop υπολογιστή με επεξεργαστές Intel core i3, i5 και i7.

 

Μάλιστα όσο πιο γρήγορος είναι ο επεξεργαστής του υπολογιστή, τόσο μεγαλύτερη θα είναι η δωροκάρτα που θα λαμβάνουν οι φίλοι της εταιρείας.

 

Αναλυτικότερα:

Για αγορές υπολογιστών με επεξεργαστή Intel core i3, η εταιρεία θα προσφέρει δωροκάρτες ύψους 30€.

Για αγορές υπολογιστών με επεξεργαστή Intel core i5, η εταιρεία θα προσφέρει δωροκάρτες ύψους 50€.

Για αγορές υπολογιστών με επεξεργαστή Intel core i7, η εταιρεία θα προσφέρει δωροκάρτες ύψους 70€.

 

Η διάρκεια της προσφοράς επεκτείνεται πλέον έως και τις 27 Σεπτεμβρίου. Από την ενέργεια εξαιρούνται τα προϊόντα Apple.

 

Οι φίλοι της Media Markt μπορούν να δουν τη γκάμα των συσκευών που συμμετέχουν στην ενέργεια στα 10 καταστήματα και στο mediamarkt.gr

 

Το φθινόπωρο ξεκινάει με τις καλύτερες προϋποθέσεις, αφού η Media Markt προσφέρει σε όλους τα πιο δυνατά τεχνολογικά εφόδια, στις πιο τζάμπα τιμές και με εξαιρετικά πλεονεκτήματα!