Νέες «ιδέες» από τη Lenovo εμπνέουν μια PC ανανέωση. Γνωρίστε τις νέες σειρές της Lenovo ideacentre και ideapad desktops, laptops και tablets που κάνουν τη διαφορά.

Ideacentre AIO 700 24'' 3D Camera_Black_01_Win 10 MiniStart copyΗ Lenovo ανακοίνωσε σήμερα επτά νέα desktops, laptops και tablets στις δημοφιλείς υπο-κατηγορίες ideacentre και ideapad, δίνοντας στους έξυπνους αγοραστές πολλαπλούς λόγους για να αναβαθμιστούν την περίοδο αυτή των διακοπών. Το ανανεωμένο χαρτοφυλάκιο συσκευών περιλαμβάνει το νέο ideapad MIIX 700 2-σε-1 tablet, το νέο ideacentre AIO 700 desktop και πέντε νέα laptops – το ideapad 300 και 500 και τα ακόμη πιο λεπτά και ελαφριά ξαδελφάκια τους τα ideapad 100S, 300S και 500S.

 

Το νέο ideacentre AIO 700 desktop προσφέρει έως και τη διπλάσια ενέργεια, ανάλυση οθόνης και χωρητικότητα μνήμης σε σχέση με την προηγούμενη γενιά πριν από τρία χρόνια- ιδανικό επίσης και για την παρακολούθηση βίντεο και παιχνιδιών. Εκτός από το άλμα στην επίδοση, όλες οι νέες συσκευές ενισχύουν τον προηγμένο σχεδιασμό της Lenovo, τη σημαντική βελτίωση φορητότητας και την προοπτική της διαισθητικής, νέας τεχνολογίας όπως στα Microsoft Windows 10 και τις Intel RealSense 3D κάμερες.

 

Το νέο τρίο από ideapad MIIX 700 2-σε-1 tablet, το ideacentre AI0 700 desktop και ideapad 500 laptop είναι διαθέσιμα με προαιρετικές Intel RealSense 3D κάμερες ώστε οι χρήστες να μπορούν να εξερευνήσουν, να ανακαλύψουν και να δημιουργήσουν νέους και διαισθητικούς τρόπους για 3D game, video chat, σάρωση και εκτύπωση μέσω υπολογισμού των χειρονομιών.

 

Ο υπολογιστικός trifecta σχεδιασμός της Lenovo, η απόδοση και οι τελευταίες εξελίξεις στο λογισμικό και hardware προσφέρει στους αγοραστές μια τελείως ανανεωμένη εμπειρία χρήσης υπολογιστή.

 

Απολαύστε τις Γιορτές Ανανεωμένοι με το Νέο ideapad MIIX 700
Ideapad_MIIX_700_Gold_2D_Cam_10_Hero Shot_18Μια νέα προσθήκη στην οικογένεια του tablet είναι το νέο ideapad MIIX 700 12-ιντσών tablet με πληκτρολόγιο folio το οποίο είναι σχεδιασμένο για να ξεχωρίζει ανάμεσα στο πλήθος. Εμφανώς διαφορετικό το 2-σε-1 tablet, διαθέτει την πατενταρισμένη διπλή άρθρωση watchband, η οποία ανοίγει το δρόμο για νέους και ανατρεπτικούς τρόπους για τη δουλειά και το παιχνίδι με ομαλή μετάβαση ανάμεσα σε laptop, και όρθια λειτουργία tablet – ιδανικό για αυτούς που εκτιμούν τον κομψό και προηγμένο σχεδιασμό.

 

Σπίτι στις Γιορτές με το Νέο ideacentre AIO 700 Οικιακής Ψυχαγωγίας Desktop

Το νέο ισχυρό ideacentre AIO 700 desktop μπορεί να υπερηφανεύεται για τον τελευταίας έκδοσης επεξεργαστή της Intel Core i7 σε συνδυασμό με την εκπληκτική έως 27-ιντσών UHD 10-σημείων multitouch οθόνη με JBL στερεοφωνικά ηχεία για διαπεραστική ποιότητα ήχου και διακριτά γραφικά για μια θεατρική ψυχαγωγική εμπειρία. Αυτό το όλα-σε-1 desktop έχει αναβαθμίσει έως δύο φορές την απόδοση CPU, ανάλυση οθόνης και χωρητικότητα μνήμης όπως και αυτό της προηγούμενης γενιάς τρία χρόνια πριν – προσφέροντας στους λάτρεις της μουσικής και των ταινιών διπλάσιο κίνητρο για να ανανεώσουν τον υλικό εξοπλισμό/ hardware τους αυτή τη σεζόν.

 

Ένα αφαιρούμενο ολισθηρό πίσω πλαίσιο παρέχει την ευελιξία στους χρήστες ώστε γρήγορα να το αναβαθμίσουν, επεκτείνουν ή να διατηρήσουν το ideacentre AIO 700 τους. Το νέο desktop είναι επίσης διαθέσιμο με Intel RealSense 3D κάμερα για χρήστες που παίζουν παιχνίδια, δημιουργούν περιεχόμενο και συνδέονται με άλλους μέσω 3D.

 

Προσέχετε Το «Βάρος» σας Αυτές τις Γιορτές; Αφεθείτε στα Νέα Λεπτότερα και Ελαφρύτερα Lighter ideapad Laptops
Ideapad 300s_Black_04_Win 10 Ministart Cortana copyΈως και 33 τοις εκατό πιο λεπτά σήμερα από ότι πριν τρία χρόνια, η σφραγίδα της Lenovo τα ideapad 300 και 500 laptops πηγαίνουν την φορητότητα σε άλλο επίπεδο. Με βάρος που φτάνει τα 2.1 kg για το 14-ιντσών laptop και τα 2.3 kg για το 15-ιντσών laptop, και τα δύο laptops είναι απίστευτα μικρά και ευέλικτα. Έρχονται με έως 920 γραφικά NVIDIA GeForce, 1 TB αποθηκευτικού χώρου και όλα διαθέτουν Dolby Advanced Audio.

 

Η γρήγορη WiFi ταχύτητα του ideapad 300 εξασφαλίζει την προβολή βίντεο και παιχνιδιών που είναι έως και τρείς φορές γρηγορότερη από αυτή των συνηθισμένων laptops. Το ideapad 500 τροφοδοτείται από τον τελευταίας έκδοσης επεξεργαστή 6ης γενιάς Intel Core i7 με σοβαρή ισχύ και κυκλοφορεί με προαιρετικά JBL ηχεία και Intel RealSense 3D κάμερα για την απόλυτη εμπειρία βίντεο συζητήσεων της επόμενης γενιάς.

 

Z51 Images - Product Photography Z51_Black_Product tour_03 HighΓια όσους επιθυμούν να αποκτήσουν ένα ακόμα λεπτότερο και ελαφρύτερο laptop, τα νέα ideapad 100S, 300S και 500S είναι η ιδανική λύση. Όχι μόνο είναι λεπτότερα και ελαφρύτερα από τα ξαδέλφια τους deapad 300 και 500, αλλά είναι ακόμα ελαφρύτερα από τα αντίστοιχα παλαιότερα μοντέλα. Το ideapad 100S 14 ιντσώνlaptop είναι 35% ελαφρύτερο και το ideapad 500S 15 ιντσών laptop είναι 20% ελαφρύτερο σε σχέση με πριν από 3 χρόνια. Επιπλέον, τα νέα ideapad 100S, 300S και 500S laptops είναι προσιτά και αποτελούν την απόλυτη συντροφιά για αυτούς που αποζητούν την φορητότητα.