Απολαύστε 13 δημοφιλείς και βραβευμένες σειρές τον Σεπτέμβριο στο νέο πρόγραμμα του OTE CINEMA 4HD. Μερικές θα είναι σε Α’ τηλεοπτική προβολή.

OTE CINEMA 4HD_New SeriesΜε σπουδαίες νέες σειρές, όπως το πολιτικό θρίλερ House of Cards με τον Κέβιν Σπέισι, το πολυαναμενόμενο The Affair, το sci-fi Extant του Στίβεν Σπίλμπεργκ με την Χάλι Μπέρι, ή το Aquarius με τον Ντέιβιντ Ντουκόβνι, αλλά και τους νέους κύκλους αγαπημένων σειρών σαν το Orange is the New Black, το The Musketeers ή τον 6ο και τελευταίο κύκλο του Downton Abbey, όλα σε Α’ τηλεοπτική προβολή, αρχίζει τον Σεπτέμβριο το νέο πρόγραμμα του OTE CINEMA 4HD.

 

Με 13 νέες σειρές και νέους κύκλους σειρών να κάνουν πρεμιέρα στο OTE CINEMA 4HD, κάθε μέρα οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV μπορούν να απολαμβάνουν 2 δημοφιλείς ξένες σειρές, στις 22.00 και τις 23.00:

 

Δευτέρα – Την Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου κάνουν πρεμιέρα η μίνι σειρά Texas Rising (22.00) για την επανάσταση του Τέξας ενάντια στο Μεξικό, με ένα εντυπωσιακό all-star καστ (Μπιλ Πάξτον, Τζέφρι Ντιν Μόργκαν, Ολιβιέρ Μαρτίνεζ, Τόμας Τζέιν, Ρέι Λιότα), καθώς και η νέα σειρά του Ντέιβιντ Ντουκόβνι, το σκοτεινό αστυνομικό δράμα Aquarius, που ακολουθεί τα ίχνη του διαβόητου serial killer Τσαρλς Μάνσον στην Αμερική των 60s.

 

Τρίτη – Στις 29 Σεπτεμβρίου, o 6ος και τελευταίος κύκλος του βραβευμένου με 3 Χρυσές Σφαίρες, 11 Emmy και 2 BAFTA Downton Abbey (22.00) έρχεται αποκλειστικά στον ΟΤΕ TV, λίγο μετά την παγκόσμια πρεμιέρα της σειράς στην Μ. Βρετανία. Λίγες ώρες πριν, θα προβληθεί επίσης σε πρώτη προβολή, το τελευταίο -9o- επεισόδιο του 5ου κύκλου. Την ίδια μέρα αρχίζει να προβάλλεται η νέα μίνι σειρά Wolf Hall (23.00) με τους Ντέμιαν Λούις, Κλερ Φόι και Τζόναθαν Πράις, που αφηγείται τα πολιτικά παιχνίδια στον αγγλικό βασιλικό θρόνο το 1520.

 

-Τετάρτη – Στις 30 Σεπτεμβρίου αρχίζει να προβάλλεται το βραβευμένο με Χρυσή Σφαίρα Καλύτερης Δραματικής Σειράς The Affair (22.00), για την εξωσυζυγική σχέση ανάμεσα σε έναν καθηγητή (ο Ντόμινικ Γουέστ του The Wire) και μία σερβιτόρα (η εξαιρετική Ρουθ Γουίλσον έλαβε Χρυσή Σφαίρα για την ερμηνεία της). Την ίδια μέρα κάνει πρεμιέρα το πολυαναμενόμενο Extant (23.00), από τον Στίβεν Σπίλμπεργκ, όπου η Χάλι Μπέρι, στον πρώτο της τηλεοπτικό ρόλο, υποδύεται μία αστροναύτη που επιστρέφει έγκυος μετά από 13μηνη αποστολή στο διάστημα.

 

– Πέμπτη – Την 1η Οκτωβρίου αρχίζουν να προβάλλονται η δραματική σειρά Chasing Life (22.00) με την Ιτάλια Ρίτσι στο ρόλο μίας νεαρής δημοσιογράφου που ανακαλύπτει ότι πάσχει από λευχαιμία, ενώ το πολυβραβευμένο Orange is the New Black (23.00) επιστρέφει με τον 2ο κύκλο.

 

-Παρασκευή – Από την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου, οι δημοφιλείς σειρές επιστημονικής φαντασίας, Dominion (22.00) και Defiance (23.00) επιστρέφουν με νέα επεισόδια από τον 2ο κύκλο.

 

– Σάββατο – Από το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου- Οι 3 πρώτοι κύκλοι του βραβευμένου με 2 Χρυσές Σφαίρες και 4 Emmy House of Cards, με τους Κέβιν Σπέισι και Ρόμπιν Ράιτ, στους ρόλους ενός διεφθαρμένου πολιτικού και της φιλόδοξης συζύγου του, θα προβάλλονται από τις 26 Σεπτεμβρίου και κάθε Σάββατο βράδυ με διπλά επεισόδια στις 22.00 και τις 23.00. O 4ος κύκλος θα κάνει πρεμιέρα στον OTE TV το 2016, αμέσως μετά την Αμερική.

 

-Κυριακή – Στις 27 Σεπτεμβρίου, η ιστορία των 3 σωματοφυλάκων στο The Musketeers (22.00) του BBC, επιστρέφει με νέα επεισόδια από τον 2ο κύκλο, ενώ πρεμιέρα κάνει η νέα σειρά επιστημονικής φαντασίας Orphan Black (23.00) με την ανερχόμενη Τατιάνα Μασλέινι σε πολλαπλούς ρόλους που, όπως αποκαλύπτεται, είναι κλώνοι της. Η σειρά μετρά ήδη πολλούς φαν στην Αμερική.

 

Μέσα από τα κινηματογραφικά κανάλια του ΟΤΕ TV, οι συνδρομητές του απολαμβάνουν πάνω από 500 πρεμιέρες, 2.000 ταινίες και 100 ξένες σειρές το χρόνο.