Η Huawei αποκαλύπτει το Mate S, το πολυτελές και μεταλλικό smartphone με οθόνη 5,5 ιντσών που επαναστατεί χάρη στην τεχνολογία Force Touch της οθόνης.

Huawei Mate S_ColorsΣτο Max-Schmeling-Halle στο Βερολίνο, το Huawei Consumer Business Group έκανε τα μεγάλα αποκαλυπτήρια του smartphone Huawei Mate S, της συσκευής που θα αποτελέσει τη νέα ναυαρχίδα της σειράς Mate της εταιρείας. Το εργονομικό, πολυτελές design και η πρωτοποριακή τεχνολογία του προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία Android που ξεπερνά τις προσδοκίες του κλάδου, για ακόμη μια φορά.

 

Πρωτοποριακός Σχεδιασμός, Επαναστατική Εμπειρία Χρήσης, Τεχνολογία Αιχμής
2.5D οθόνη, 5.5 ιντσών, με πάχος 7.2 χιλ, με περιθώρια οθόνης μόλις 2.65 χιλιοστά.
Τεχνολογία Fingerprint 2.0 για βελτιωμένη ταχύτητα αναγνώρισης έως 100% και Knuckle Control 2.0 για γρήγορη εναλλαγή οθόνης και λειτουργία screenshot. Σχεδιάστε ένα “C” στην οθόνη για να ενεργοποιήσετε την κάμερα ή χτυπήστε την δυο φορές για να αποθηκεύσετε ένα στιγμιότυπο οθόνης.
– Μπροστινή κάμερα 8ΜΡ και πίσω κάμερα 13ΜΡ με RGBW αισθητήρα, οπτικό σταθεροποιητή εικόνας, Dual color-temp LED flash και ανεξάρτητο επεξεργαστή εικόνας.
– Ηχογράφηση… σε νέα επίπεδα, με 3 ενσωματωμένα μικρόφωνα που με τη βοήθεια ειδικού αλγορίθμου μειώνουν τους περιβάλλοντες θορύβους.
Συμβατό με το πρωτόκολλο εκτύπωσης Mopria, που συμπεριλαμβάνει 700 τύπους εκτυπωτών, 29 κορυφαίων εταιριών.

 

«Στόχος μας καθώς σχεδιάζαμε το Huawei Mate S ήταν να αναπτύξουμε ένα smartphone που θα προσφέρει εξατομικευμένη εμπειρία. » δήλωσε ο Richard Yu, CEO του Huawei Consumer BG. «Το Huawei Mate S επαναπροσδιορίζει τον τρόπο που ενσωματώνουμε την τεχνολογία αφής στα smartphone μας, υπερπηδώντας τον συμβατικό τρόπο χρήσης των οθονών αφής και εγκαινιάζοντας τη νέα εποχή για αλληλεπίδραση ανάμεσα στον άνθρωπο και τις μηχανές».

 

Η Huawei παρουσίασε, επίσης, το νέο Huawei G8 για άψογες φωτογραφίες σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, που διαθέτει οθόνη FHD 5.5 ιντσών και μπαταρία 3000mAh μαζί με το νέο καινοτόμο wearable Huawei Watch, με στρογγυλή οθόνη αφής AMOLED 1.4 ιντσών επικαλυμμένη με κρύσταλλο ζαφειριού για ανθεκτικότητα στις γρατσουνιές, διάμετρο 42χιλιοστών και αισθητήρες κίνησης 6 κατευθύνσεων.

 

Huawei Mate S Τεχνικές Προδιαγραφές

 

Εξατομικευμένος Προσωπικός Σχεδιασμός
– Το πάχος του τηλεφώνου είναι 7.2χιλ, με περιθώρια οθόνης 2.65χιλ. Η «πλάτη» του διαθέτει εργονομική κατασκευή για άνετη λαβή και αντιολισθητικές ιδιότητες, για να μην γλιστρά από το χέρι.
– Η άκρη της LCD οθόνης είναι κατασκευασμένη από διάφανο πλαίσιο που επιμηκύνεται κατά 2.25χιλ και έχει ως αποτέλεσμα ένα στενό εξωτερικό πλαίσιο.
– Το τηλέφωνο διαθέτει μεταλλικό σώμα ενώ το κέλυφος είναι σχεδιασμένο εξολοκλήρου από μέταλλο.
– Άλλα αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά: AMOLED FHD οθόνη 5.5ιντσών, 2.5D οθόνη με Gorilla Glass και κορεσμό χρωμάτων οθόνη περί τα 105% και αναλογία αντίθεσης 1800000:1.

 

Επαναστατική Αλληλεπίδραση
– H έξυπνη οθόνη είναι ευαίσθητη στην πίεση και δίνει τη δυνατότητα ελέγχου πλοήγησης, καθιστώντας ευκολότερη την προεπισκόπηση εικόνων και το zoom. (premium version)
– Με την λειτουργία ζύγισης, μπορείτε να ενημερωθείτε για το βάρος ενός αντικειμένου ακουμπώντας το απλώς πάνω στην οθόνη. (premium version)

 

Επαγγελματική Camera, Λειτουργία Μαύρου-και-Άσπρου, Προφίλ Κάμερας Υψηλότερης Ποιότητας
– Το τηλέφωνο διαθέτει πίσω κάμερα 13ΜΡ, Οπτικό Σταθεροποιητή Εικόνας, RGBW, και αυτόνομη αναγνώριση ISP hardware.
– Η επαγγελματική κάμερα είναι συμβατή με χειροκίνητη ρύθμιση του ISO, αντιστάθμιση έκθεσης, χρόνο έκθεσης και εξισορρόπηση λευκού χρώματος. Επίσης, είναι συμβατό με διαφορετικές λειτουργίες focus και είναι εξοπλισμένο με λειτουργία δικτύου και flash-assisted focusing.
– Η λειτουργία φιλτραρίσματος του μαύρου και λευκού χρώματος σε πραγματικό χρόνο παρέχει τα εξής φίλτρα: κανονικό, έντονο και ουδέτερης πυκνότητας. Η λειτουργία περιλαμβάνει, επίσης, ρυθμίσεις έντασης σε πραγματικό χρόνο.
– Η πανίσχυρη λειτουργία selfie περιλαμβάνει μπροστινή κάμερα 8ΜΡ με απαλό φωτισμό καθώς και νέο αλγόριθμο για τέλεια επιδερμίδα.