Βόλτες με το αμάξι, road trips και μετακινήσεις στο κέντρο της Αθήνας. Η οδήγηση μπορεί να γίνεται βαρετή στην κίνηση, αλλά υπάρχουν gadgets που την μετατρέπουν σε… ευχάριστη!

Android Car Adapter Music TuneLink AutoΟι παρακάτω προτάσεις θα σας δείξουν το δρόμο προς τις playlists του smartphone, την καταγραφή βίντεο, τη φόρτιση των φορητών συσκευών σας ή ακόμα και το αλκοτέστ.
 

Adapter Music TuneLink Auto

Μουσική απευθείας από το Android στο αυτοκίνητο; Τo TuneLink Auto αποτελεί το gadget που συνδέεται μέσω Bluetooth με το smartphone και σας δίνει πρόσβαση στις playlist της συσκευής. Κατεβάστε την εφαρμογή TuneLink Auto στο Andoid κινητό σας και πατήστε “αναπαραγωγή”, ώστε να απολαύσετε ήχο υψηλής ποιότητας! Βέβαια, είστε σε θέση να το συνδέσετε και με το ηχοσύστημα του αυτοκινήτου σας μέσω της στερεοφωνικής υποδοχής AUX με το καλώδιο 3.5mm jack που περιλαμβάνεται στη συσκευασία.

 

Rοllei CarDVR-120

ROLLEI CarDVR-120Η κομψή car camera με ανάλυση βίντεο 2304 x 1296 pixels και αισθητήρα CMOS (3MP) που θα καταγράψει τις διαδρομές σας! Με διαγώνιο οθόνης τις 2,7 ίντσες, η οθόνη της Rοllei CarDVR-120 μπορεί να καλύψει σε μορφή βίντεο την οδήγηση δίπλα στην παραλία ή στο βουνό για 90 λεπτά μέχρι να τελειώσει η μπαταρία. Περιλαμβάνει ενσωματωμένο μικρόφωνο και δέκτη GPS, ώστε να μην χαθείτε ακόμα και στα απομακρυσμένα μέρη. Αξίζει να αναφερθεί ότι υποστηρίζει και loop εγγραφή για 1, 3 και 5 λεπτά.

 

Trust 18639 Universal Car Headrest Holder

Trust 18639 Universal Car Headrest HolderΣτερεώστε το tablet σας μέσα στο αυτοκίνητο και ενεργοποιείστε εφαρμογές GPS ή αφήστε τους συνεπιβάτες σας να παρακολουθήσουν ταινίες στις πίσω θέσεις. Η βάση αυτοκινήτου Headrest για tablets δένει άψογα στα προσκέφαλα των θέσεων -ανεξαρτήτως μοντέλου αυτοκινήτου- χαρίζοντας ψυχαγωγία στην παρέα σας, ενώ βρίσκεστε σε road trips. Διαθέτει ισχυρούς σφικτήρες για να στερεώνεται με ασφάλεια και άνεση, ενώ παράλληλα “ταιριάζει” με τις διαστάσεις κάθε είδους tablet.

 

Τurbo-X Usb UCC-302

τurbo-X Usb Φορτιστής Αυτοκινήτου UCC-302Δώστε τέλος στο πρόβλημα της χαμηλής μπαταρίας μέσα από τον Turbo-x φορτιστή αυτοκινήτου. Με ελαφρύ και μικρό μέγεθος το USB Dual Car Charger εκπλήσσει με τις δυο θύρες USB για ταυτόχρονη φόρτιση του tablet και του smartphone σας, ενώ εσείς βρίσκεστε πίσω από το τιμόνι. Είναι συμβατό με κάθε συσκευή με θύρα USB 2.0 και εφαρμόζει άμεσα στη θέση του αναπτήρα του αυτοκινήτου. Είναι ιδανικό για όσους αγαπούν τις εκδρομές, το camping ή απλώς οδηγούν αρκετές ώρες εξαιτίας της δουλειάς τους.

 

Μπρελόκ – Συσκευή Αλκοτέστ

μπρελοκ αλκοτέστΜήπως θέλετε να ελέγχετε το πόσο αλκοόλ έχετε καταναλώσει, ώστε να μην οδηγήσετε; Το συγκεκριμένο gadget – μπρελόκ θα σας χαρίσει ένα μίνι αλκοτέστ, αρκεί να φυσήξετε πάνω της για πέντε δευτερόλεπτα. Εάν ανάψει το πράσινο φως, τότε είστε έτοιμοι να βάλετε τη ζώνη σας, αλλά εάν φανεί το κόκκινο φωτάκι, τότε παραδώστε τα κλειδιά σε ένα φίλο σας. Πρόκειται για ένα gadget με οθόνη LCD με ρολόι και χρονόμετρο που μπορεί να σας σώσει, όχι μόνο από τις κλήσεις της τροχαίας, αλλά και από ένα πιθανό ατύχημα.