Mε το επαγγελματικό πολυμηχάνημα “4 σε 1” Epson WorkForce Pro WF-R5690 θα μπορείτε να εκτυπώσετε πάνω από 75.000 σελίδες χωρίς αντικατάσταση της μελάνης.

WF-R5690DTWFΕνα επαγγελματικό inkjet πολυμηχάνημα «4 σε 1», που προσφέρει οικονομία, ταχύτητα και ποιότητα, με αποτέλεσμα να στέλνει πολλούς laser printers στην αποθήκη!

Mια από τις πιο ενδιαφέρουσες προτάσεις της Epson είναι ο WF-R5690, ο οποίος είναι ένας inkjet εκτυπωτής που μπορεί να τοποθετηθεί στο επίκεντρο υπηρεσιών διαχειριζόμενης εκτύπωσης.

 

Είναι κατασκευασμένος για βαριά επιχειρηματική χρήση, καθώς διαθέτει την τεχνολογία Replaceable Ink Pack System (RIPS) της Epson, η οποία διασφαλίζει εκτυπώσεις εξαιρετικά υψηλής απόδοσης. Παρέχει τη δυνατότητα εκτύπωσης έως 75.000 ασπρόμαυρων ή 50.000 έγχρωμων σελίδων, χωρίς αντικατάσταση της μελάνης! Οικονομία, όμως, δεν θα κάνετε μόνο στα αναλώσιμα. Ο WF-R5690 καταναλώνει έως 80% λιγότερη ενέργεια σε σύγκριση με αρκετούς έγχρωμους laser, κυρίως εξαιτίας της απουσίας χρήσης θερμότητας για την εκτύπωση.

 

Παράλληλα, η τεχνολογία PrecisionCore εξασφαλίζει την ποιότητα κάθε εκτύπωσης, σε ταχύτητες που απαιτούνται στις εταιρικές εκτυπώσεις μεγάλου όγκου. Και για να γίνουμε συγκεκριμένοι, ο εν λόγω WorkForce Pro αγγίζει ταχύτητες εκτύπωσης έως 34 ασπρόμαυρων και 30 έγχρωμων σελίδων/λεπτό ή την ταχύτητα εκτύπωσης κατά το ISO των 20 σελίδων/λεπτό για συνδυασμό ασπρόμαυρων και έγχρωμων εκτυπώσεων. Η χωρητικότητα του τροφοδότη φτάνει τα 580 φύλλα, ώστε να μην απαιτείται η συχνή αναπλήρωση χαρτιού.

 

Διαθέτει λειτουργία αυτόματης εκτύπωσης, σάρωσης, αντιγραφής και αποστολής/λήψης φαξ διπλής όψης.

 

Οι εκτυπωμένες σελίδες στεγνώνουν άμεσα, χάρη στα μελάνια DURABrite Ultra. Οι λειτουργίες «Σάρωση σε», η υποστήριξη LDAP και οι προσομοιώσεις PDL επιτρέπουν την εύκολη ενσωμάτωση του ομολογουμένως αθόρυβου εκτυπωτή σε οποιοδήποτε εταιρικό περιβάλλον.

 

Μια μεγάλη και ευανάγνωστη έγχρωμη οθόνη αφής προσφέρει εύκολη πρόσβαση στις διαθέσιμες επιλογές, ενώ υποστηρίζει WiFi Direct για απευθείας εκτύπωση από smartphone, tablet ή οποιαδήποτε άλλη συμβατή συσκευή, δίχως να απαιτείται σύνδεση σε τοπικό δίκτυο. Τέλος, η «πράσινη» πλευρά του πολυμηχανήματος δεν εξαντλείται στη χαμηλή κατανάλωση ρεύματος, μιας και δεν προκαλεί έκλυση αερίων που βλάπτουν το όζον.