Η ομάδα του Bullet είναι ο νικητής του 52ου Ράλλυ Αιγαίου, με την ENCODE, εταιρεία στον τομέα ασφάλειας πληροφοριακών συστημάτων, να στηρίζει την αγωνιστική προσπάθειά της.

DSC09148Η ENCODE στάθηκε δίπλα στον Ολυμπιονίκη Δημήτρη Δεληγιάννη, τον συγκυβερνήτη Σίμο Καμπουρίδη και το πλήρωμά του Bullet, στηρίζοντας με τη χορηγία της αυτή την ομαδική προσπάθεια, το αθλητικό πνεύμα και την ευγενή άμιλλα.

 

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ENCODE, κύριος Χάρης Ηλιόπουλος δήλωσε χαρακτηριστικά:
«το γνήσιο πάθος για την Ιστιοπλοΐα, όταν συναντά την ομαδική προσπάθεια και το αγωνιστικό ήθος, τότε το αποτέλεσμα δικαιώνει σε κάθε περίπτωση. Η δυνατότητα που μας δόθηκε να βρεθούμε δίπλα στον Ολυμπιονίκη Δημήτρη Δεληγιάννη και την ομάδα του, είναι μεγάλη τιμή για όλους μας στην ENCODE, και η νίκη του Bullet συμβολίζει για εμάς τη δυναμική της συλλογικής δράσης που ορίζει τον Πρωταθλητισμό».

 

ZAGA3926Η ENCODE, εταιρία με διεθνή παρουσία που εξειδικεύεται στον τομέα ασφάλειας πληροφοριακών συστημάτων και αντιμετώπισης σύγχρονων απειλών στον κυβερνοχώρο, με την απόφασή της αυτή συμβάλλει στην ουσιαστική προώθηση του αθλητισμού σε πολλαπλά επίπεδα.