Οι 10 νικητές του «Vodafone World of Difference» προσέφεραν στήριξη σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες μέσα από έξι μήνες κοινωφελούς εργασίας.

WoDΟλοκλήρωσαν το έργο τους οι φετινοί 10 νικητές του προγράμματος Vodafone World of Difference και προσέφεραν έμπρακτα μέσα από την εργασία τους σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες. Οι φετινοί νικητές είχαν την ευκαιρία να εργαστούν για έξι μήνες στον κοινωφελή μη κερδοσκοπικό οργανισμό της επιλογής τους και να καλύψουν ουσιαστικές ανάγκες της κοινωνίας, ενώ η Vodafone κάλυψε το κόστος απασχόλησής τους.

 

H Vodafone, μέσα από το πρόγραμμα Vodafone World of Difference, στηρίζει με έμπρακτο τρόπο το έργο κοινωφελών μη κερδοσκοπικών οργανισμών και συμβάλλει στην ενίσχυση ανθρώπων που το έχουν πραγματικά ανάγκη. Μέσα από την εργασία τους οι νικητές εξασφάλισαν αγαθά από δωρεές, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη ή παρείχαν ψυχολογική στήριξη σε ανθρώπους ευάλωτων κοινωνικών ομάδων.

 

Αναλαμβάνοντας καθήκοντα ως ψυχολόγοι, κοινωνικοί λειτουργοί, αλλά και ως συντονιστές ή διαχειριστές προγραμμάτων των κοινωφελών μη κερδοσκοπικών οργανισμών, οι 10 νικητές συνέβαλαν στη στήριξη και βελτίωση των συνθηκών ζωής ατόμων και παιδιών με προβλήματα υγείας, απόρων οικογενειών, αστέγων, ανέργων αλλά και στην ενίσχυση του πολιτιστικού τουρισμού της χώρας.

 

Το Vodafone World of Difference είναι ένα παγκόσμιας εμβέλειας πρόγραμμα του Ομίλου Vodafone που υλοποιείται στην Ελλάδα από το 2010, στο πλαίσιο του προγράμματος Βιώσιμης Ανάπτυξης της εταιρείας, έχοντας μέχρι σήμερα αναδείξει 34 νικητές από όλη τη χώρα.