Πριν αναβαθμίσετε σε Windows 10, σιγουρευτείτε ότι διαθέτετε την τελευταία έκδοση του ESET σας. Η αναβάθμιση στη νέα έκδοση για χρήστες και επιχειρήσεις είναι δωρεάν.

ESET-on-Windows-10-TroubleshootingΗ ESET ανακοίνωσε ότι οι λύσεις της τόσο για χρήστες όσο και για επιχειρήσεις είναι συμβατές με το νέο λειτουργικό σύστημα της Microsoft. Ωστόσο, προτείνεται στους χρήστες με παλιότερες εκδόσεις των λύσεων ασφαλείας ESET να αναβαθμίσουν σε πιο πρόσφατες εκδόσεις πριν χρησιμοποιήσουν τα Windows 10.

 

Οι λύσεις ESET Smart Security και ESET NOD32 Antivirus είναι συμβατές με τα Windows 10 ήδη από την έκδοση 7 και μέχρι τις τρέχουσες εκδόσεις. Η ESET συστήνει στους χρήστες της να αναβαθμίσουν το λογισμικό ασφαλείας τους πριν προχωρήσουν στην αναβάθμιση σε Windows 10. «Με την ESET, όλες οι αναβαθμίσεις είναι δωρεάν, και δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για επιπλέον κόστη» σημειώνει ο Martin Semjan, Consumer Security Product Manager στην ESET.

 

Η ESET συμβουλεύει επίσης τις επιχειρήσεις που έχουν αποφασίσει να αναβαθμίσουν τα endpoint τους σε Windows 10 να σιγουρευτούν ότι τα ESET Endpoint Security και ESET Endpoint Antivirus είναι απολύτως ενημερωμένα με τις πρόσφατες εκδόσεις 5 ή 6.

 

Οι παλιότερες εκδόσεις δεν είναι συμβατές με τα Windows 10. «Όλες οι ρυθμίσεις και τα διαπιστευτήρια αδειών θα λειτουργήσουν μετά τη μετάβαση στις τελευταίες εκδόσεις» επισημαίνει ο Martin Kralik, Business Endpoint Security Product Manager στην ESET.