Ο προβολέας EB-595Wi έρχεται από την Epson για να σας αφήσει να παρουσιάσετε μεγάλες εικόνες σε μια αίθουσα από πολύ μικρή απόσταση προβολής χωρίς σκιάσεις και γυαλάδα.

595wi_ula-omr_690x460Ο νέος προβολέας εξαιρετικά μικρής εμβέλειας της Epson προσφέρει το υψηλότερο επίπεδο διαδραστικότητας συνδυάζοντας το άγγιγμα των δαχτύλων με τη δυνατότητα χρήσης διπλών μαρκαδόρων. Με φωτεινότητα 3.300 lumen και ανάλυση WXGA, η σχεδίαση εξαιρετικά μικρής εμβέλειας του EB-595Wi σάς επιτρέπει να παρουσιάζετε μεγάλες εικόνες από πολύ μικρή απόσταση προβολής με τις ελάχιστες σκιάσεις και γυαλάδα.

 

Ποιοτική εικόνα
Η τεχνολογία 3LCD της Epson εξασφαλίζει εικόνες υψηλής ποιότητας με εξίσου υψηλή απόδοση λευκού και έγχρωμου φωτισμού για προβολές φωτεινών εικόνων με ζωντανά χρώματα, ακόμη και στο φως της ημέρας, και τρεις φορές φωτεινότερα χρώματα σε σχέση με τους κορυφαίους προβολείς του ανταγωνισμού1. Χάρη στην ανάλυση WXGA, εφάμιλλη της ανάλυσης και του λόγου διαστάσεων που έχουν οι περισσότερες οθόνες φορητών υπολογιστών, καθώς και στην είσοδο HDMI, οι σπουδαστές απολαμβάνουν καθαρές και ευκρινείς εικόνες προβολής.

 

Άγγιγμα δαχτύλων και διπλοί μαρκαδόροι

ebi585wi-high-res-png6Προσθέστε σχόλια απευθείας στην οθόνη με τα δάχτυλά σας. Οι διαδραστικοί μαρκαδόροι της Epson ανταποκρίνονται ακόμη πιο άμεσα και είναι εύκολοι στη χρήση. Με τους δύο νέους μαρκαδόρους, ο δάσκαλος και ο σπουδαστής ή δύο σπουδαστές μπορούν να εργάζονται συγχρόνως με χρήση των διαφορετικών ιδιοτήτων των μαρκαδόρων.

 

Αξιοπιστία

Εξασφαλίστε προβολές μεγαλύτερης διάρκειας με βελτιωμένη αξιοπιστία και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής λάμπας, 6.000 ωρών.

 

Εξοικονόμηση χρόνου

Απλά συνδέστε τον και ενεργοποιήστε τον – χωρίς χρόνο προθέρμανσης και χάρη στη λειτουργία δημιουργίας σχολίων χωρίς υπολογιστή, οι διδάσκοντες δεν χρειάζεται καν να ενεργοποιήσουν τον υπολογιστή τους. Με τη διαδραστική λειτουργία δεν απαιτείται η εγκατάσταση προγραμμάτων οδήγησης και η βαθμονόμηση γίνεται αυτόματα.

 

Ασύρματος προβολέας

EB-595Wi-585Wi-575Wi-585W-575W-580-570(550-x-310)Με τη δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης, διευκολύνεται η προβολή περιεχομένου από μεγάλη γκάμα έξυπνων συσκευών με τη χρήση της εφαρμογής iProjection.

 

Περισσότερες δυνατότητες ελέγχου και συνεργασίας

Το λογισμικό προβολής σε πολλούς υπολογιστές επιτρέπει στους διδάσκοντες και τους σπουδαστές να μοιράζονται το περιεχόμενό τους ταυτόχρονα. Η λειτουργία επόπτη επιτρέπει στους διδάσκοντες να έχουν συνεχώς τον απόλυτο έλεγχο καθώς μπορούν να επιλέξουν ποιο περιεχόμενο θα προβάλλουν.
Βασικές δυνατότητες

Ποιοτική εικόνα:
Η τεχνολογία 3LCD της Epson διασφαλίζει εικόνες υψηλής ποιότητας
Άγγιγμα δαχτύλων και διπλοί μαρκαδόροι: Προσθέστε σχόλια απευθείας στην οθόνη με τα δάχτυλά σας
Αξιοπιστία: Βελτιωμένη αξιοπιστία και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της λάμπας
Εξοικονόμηση χρόνου: Απλά συνδέστε τον και ενεργοποιήστε τον χωρίς χρόνο προθέρμανσης
Ασύρματος προβολέας: Με τη δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης μπορείτε να προβάλλετε περιεχόμενο από ευρεία γκάμα συσκευών