Αποκλειστικά για αυτούς που αναζητούν ένα από τα πιο ισχυρά tablets της αγοράς και μια λεπτή και ελαφριά αδιάβροχη συσκευή. Σας παρουσιάζουμε το Sony Xperia Z4 tablet.

Xperia_Z4_Tablet_GroupMόλις πάρει κανείς το Z4 Tablet στα χέρια του, έχει την αίσθηση πως κάτι λείπει! Με πάχος που θα ζήλευαν πολλά από τα λεπτότερα κινητά της αγοράς και με βάρος που θα ήθελαν ακόμα και επτάιντσα tablets, το 10.1 ιντσών tablet της Sony κερδίζει άνετα τον τίτλο της κομψότερης ταμπλέτας που μπορεί να αποκτήσει κανείς αυτή τη στιγμή.

 

Ταυτόχρονα, αν σπεύσει κανείς να κρίνει το Z4 Tablet από το… sexy περιτύλιγμα, υποθέτοντας πως για να προκύψει μια τόσο λεπτή και ελαφριά συσκευή πρέπει να έχουν γίνει συμβιβασμοί σε τεχνικά χαρακτηριστικά, όπως η μπαταρία, τότε θα βρεθεί προ ευχάριστων εκπλήξεων.

 

21_Xperia_Z4_TabletΤο Xperia Z4 Tablet έχει κατορθώσει να χωρέσει στο καλαίσθητο σώμα του μια μεγάλης διάρκειας μπαταρία (6000 mAh) ικανή για έως και 17 ώρες αναπαραγωγής βίντεο. Επίσης, ο παραμικρός συμβιβασμός δεν έχει γίνει ούτε στην ισχύ της συσκευής, αποδεικνύοντας πως οι Ιάπωνες επιμελήθηκαν το σχεδιασμό της, σκοπεύοντας να δημιουργήσουν το καλύτερο tablet που έχει κυκλοφορήσει.

 

Τα tablets δεν δοκιμάζονται με το σερφάρισμα στο internet και με το facebook, μα δείχνουν τα πραγματικά όριά τους στην ψυχαγωγία, στην αναπαραγωγή βίντεο υψηλής ανάλυσης και στο gaming. Ως εκ τούτου, το Xperia Z4 Tablet μπορεί να υπερηφανεύεται ότι διαθέτει τις κορυφαίες τεχνολογίες της Sony.

 

19_Xperia_Z4_TabletΞεκινάμε από τη φωτεινή οθόνη των 10.1 ιντσών, η οποία μπορεί να ανταποκριθεί ακόμα και κάτω από τον εκτυφλωτικό ήλιο.

 

Η 2Κ ανάλυση (2560×1600 pixels) κάνει την ποιότητα των Full HD τηλεοράσεων να φαντάζει… πρωτόγονη, ενώ αν συνυπολογίσετε και την ενσωμάτωση τεχνολογιών που δανείζεται η εταιρεία από τα τελευταία μοντέλα των Bravia TV, τότε εύκολα συνειδητοποιείτε πως η οθόνη αποτελεί ένα ασυναγώνιστο πλεονέκτημα. Και επειδή χωρίς ήχο δεν υπάρχει ψυχαγωγία, οι τεχνολογίες High-Res audio και DSEE HXTM αναπαράγουν ήχο υψηλής πιστότητας, αγγίζοντας επίπεδα στούντιο στην ποιότητα.

 

Για να λειτουργήσουν αρμονικά όλα τα παραπάνω, απαιτούν μία επιβλητική υπολογιστική ισχύ, την οποία αναλαμβάνει ο 64-bit οκταπύρηνος Snapdragon 810 με 3GB RAM και GPU την πανίσχυρη Adreno 430.

 

Xperia_Z4_Tablet_Black_SideΣε περίπτωση που διαθέτετε PlayStation 4, θα εκτιμήσετε τη δυνατότητα PS4 Remote Play, χάρη στην οποία μπορείτε να απολαύσετε ασύρματα, μέσω του τοπικού δικτύου WiFi, τα παιχνίδια του PS4 στην οθόνη του tablet σας, όταν η τηλεόραση είναι… κατειλημμένη από άλλα μέλη της οικογένειας.

 

Ο χειρισμός μπορεί να γίνει με το αυθεντικό χειριστήριο της παιχνιδομηχανής της Sony. Σε υψηλά επίπεδα για τα δεδομένα των tablets, κινούνται και οι δυο κάμερες του Xperia Z4, με την κυρίως κάμερα των 8MP να διαθέτει εξελιγμένες λειτουργίες λήψης και την εμπρόσθια ευρείας γωνίας κάμερα 5.1MP να εγγυάται μοναδικές selfies και κρυστάλλινες βιντεοκλήσεις.

 

20_Xperia_Z4_TabletΚλείνοντας, το Xperia Z4 Tablet μάς εντυπωσίασε και με τις αντοχές του. Κατασκευασμένο με υλικά υψηλής ποιότητας, όπως ανθεκτικό γυαλί, μεταλλικές γωνίες από ανοξείδωτο ατσάλι κ.ά., το Z4 είναι αδιάβροχο και ανθεκτικό στη σκόνη (IP65 και IP68). Κυκλοφορεί σε 4G LTE και WiFi έκδοση.

 

Χαρακτηριστικά

 

Βάρος: 389 γρ. (WiFi έκδοση), 393 γρ. (WiFi + LTE
έκδοση)
Διαστάσεις: 167x254x6,1 χιλ.
Οθόνη: 10.1 ιντσών IPS Triluminos οθόνη, 2Κ ανάλυσης (2560×1600 pixels) με Sony X-Reality Engine
Επεξεργαστής: To chipset Qualcomm Snapdragon 810 φιλοξενεί 64-bit οκταπύρηνο επεξεργαστή (Quad Core Cortex-A53 στα 1.5GHz και Quad Core Cortex-A57 στα 2GHz) και Adreno 430 GPU
Μνήμη RAM: 3GB
Αποθηκευτικός χώρος: 32GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου (επεκτάσιμος έως 128GB με κάρτα micro SD)
Κάμερα: Οπίσθια κάμερα 8.1MP με εγγραφή Full HD 1080p βίντεο, HDR και 5.1MP κάμερα στην πρόσοψη
Μπαταρία: 6000 mAh
Λειτουργικό: Android 5.0 (Lollipop)
Extras: Αδιάβροχο και ανθεκτικό στη σκόνη (IP65 και IP68), ήχος Surround Sony 3D, Bluetooth 4.1, ραδιόφωνο, δυνατότητα τηλεφωνικών κλήσεων (για την LTE έκδοση)