Οι κυρτές οθόνες και η εκθαμβωτική τεχνολογία Quantum Dot Color των οθονών Philips θα βρεθούν στο επίκεντρο των παρουσιών στην IFA 2015.

philipsΜία συνάντηση με την MMD και τις κορυφαίες της καινοτομίες στο χώρο των οθονών – πανοραμικές κυρτές οθόνες, χρώμα με απαράμιλλη λάμψη – σας περιμένει στο stand της Philips στο Hall 22. Μερικά από τα πιο αξιοσημείωτα προϊόντα στη φετινή IFA, που θα πραγματοποιηθεί στις 4-9 Σεπτεμβρίου 2015 στο Βερολίνο, θα είναι τα εξής:

 

– Η πρώτη κυρτή οθόνη από την Philips οδηγεί το χρήστη στην καρδιά της δράσης: Η νέα αυτή οθόνη 34 ιντσών αναδιπλώνεται γύρω από τη γραμμή όρασης του χρήστη για να δημιουργήσει μια πραγματικά καθηλωτική και συγκεντρωτική εμπειρία. Το edge-to-edge γυαλί και το εξαιρετικά λεπτό πλαίσιο μεγιστοποιούν την επιφάνεια της οθόνης και κάνουν την προβολή ακόμα πιο άνετη. Η οθόνη επίσης διαθέτει CrystalClear, ανάλυση UltraWide Quad HD (3440 x 1440) και ευρεία γωνία θέασης που ζωντανεύουν γραφικά και εικόνες.

 

– Εκτοξεύοντας την ένταση των χρωμάτων στα ύψη, η νέα 27 ιντσών IPS-ADS Adobe RGB οθόνη με Quantum Dot Color IQ™ παρουσιάζεται επίσης για πρώτη φορά. Επιτυγχάνοντας πάνω από 50% περισσότερο χρώμα σε σχέση με τις παραδοσιακές LED οθόνες, η μετασχηματιστική αυτή τεχνολογία είναι πιο προσιτή και κοστίζει ελάχιστα σε σχέση με τις περισσότερες παρεμφερείς τεχνολογίες. Είναι επίσης πιο αποδοτική ενεργειακά: το Quantum Dot Color IQ καταναλώνει 25% λιγότερη ενέργεια σε σχέση με αντίστοιχες τεχνολογίες.

 

mmd– Το Ευρωπαϊκό της ντεμπούτο πραγματοποιεί στην IFA 2015 η Βάση Ambiglow Plus. Με τη μοναδική της τεχνολογία δημιουργεί ένα στεφάνι φωτός γύρω από τη βάση, το οποίο συγχρονίζεται με την εικόνα της οθόνης. Το φως μπορεί να είναι ορατό ακόμα και όταν η οθόνη είναι κλειστή: οι χρήστες μπορούν να ρυθμίσουν το χρώμα και τη φωτεινότητα ώστε να δημιουργήσουν μοναδική ατμόσφαιρα στο χώρο τους. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα να ρυθμιστεί με χρονόμετρο ώστε να ξυπνάτε ή να κοιμάστε με το χρώμα της επιλογής σας.

 

– Θέλοντας να προστατέψει την υγεία και την ευεξία των χρηστών, η MMD ξεδιπλώνει την πρωτοποριακή της τεχνολογία SoftBlue σε μοντέλο 24 ιντσών. Η τεχνολογία SoftBlue προστατεύει τα μάτια και περιορίζει την κόπωσή τους χωρίς να θυσιάζεται το χρώμα. Λειτουργεί με την εξάλειψη των εκπομπών του μπλε φωτός σε επιβλαβή μήκη κύματος ενώ διατηρεί την πιστότητα και την ποιότητα του αρχικού χρώματος.