Το νέο smartphone LG Bello II με ελκυστικά στοιχεία, αλλά και τιμή, διαθέτει μεγάλη οθόνη των 5 ιντσών, δυνατή μπαταρία με διάρκεια και κάμερα 5ΜΡ για selfies.

LG Bello II 1Η LG Electronics ξεκινά τη διάθεση του νεότερου της 3G smartphone μεσαίας κατηγορίας, που αναμένεται να αποτελέσει μία άκρως ανταγωνιστική εναλλακτική για τους απαιτητικούς χρήστες των αγορών 3G.

 

Το LG Bello II έρχεται να διαδεχτεί το περσινό δημοφιλές L Bello, ενώ διαθέτει μεγάλη οθόνη και μία ακόμα πιο καλής ανάλυσης κάμερα, ιδανική για selfies φωτογραφίες και χαρακτηριστικά προερχόμενα από τα premium μοντέλα της LG.

 

Θα είναι διαθέσιμο από αυτόν το μήνα σε βασικές αγορές της Λατινικής Αμερικής και της Ινδίας. Στη συνέχεια, θα ακολουθήσουν οι αγορές της Ευρώπης και της Κοινοπολιτείας Ανεξαρτήτων Κρατών κατά τη διάρκεια του τρίτου τριμήνου του 2015.

 

Σε συνδυασμό με τη μεγάλη οθόνη των 5 ιντσών, στο νέο smartphone έχει προστεθεί μπροστινή κάμερα ανάλυσης 5ΜΡ και η καλύτερη στην κατηγορία της αποσπώμενη μπαταρία ισχύος 2,540mAh, που παρέχει άφθονη ενέργεια για τις προηγμένες του δυνατότητες.

 

Η LG κάνει μάλιστα ακόμα πιο εύκολη τη λήψη φωτογραφιών selfie με την ενσωμάτωση εξαιρετικών λειτουργιών, όπως οι ‘Gesture Shot’ και ‘Selfie Flash’, που προέρχονται από τη σειρά G. Με τη λειτουργία ‘Gesture Shot’ -τέλεια για χρήση selfie-sticks- ο χρήστης μπορεί να τραβά τη φωτογραφία selfie χωρίς το πάτημα κάποιου κουμπιού, χάρη στον ανιχνευτή κίνησης, απλά ανοίγοντας και κλείνοντας την παλάμη του χεριού του μπροστά στην κάμερα. Η λειτουργία ‘Selfie Flash’ περιβάλλει το πορτραίτο με ένα απαλό φως (flash) για καθαρές, φωτεινές φωτογραφίες ακόμα και στο σκοτάδι.

 

LG Bello II 2Τέλος, τα προηγμένα χαρακτηριστικά περικλείονται σε μία κομψή συσκευή, με σχεδιασμό από υψηλής ποιότητας υλικά, που προσθέτουν στυλ και αντοχή. Ένα μοτίβο ‘Spin Hairline’ διατρέχει τις μεταλλικές άκρες της συσκευής και ένα άλλο πολυεπίπεδο κυκλικό μοτίβο δημιουργεί ένα μοναδικό οπτικό αποτέλεσμα στην πίσω όψη της, που ταυτόχρονα βελτιώνει την υφή και το κράτημά της.

 

«Το νέο LG Bello II θα φέρει πρωτοφανή αξία στις αγορές 3G markets, οι οποίες αποτελούν ακόμα το 40% των αγορών smartphones παγκοσμίως», ανέφερε ο Juno Cho, Πρόεδρος και CEO της LG Electronics Mobile Communications Company. «Με μπροστινή κάμερα 5ΜΡ, ιδανική για φωτογραφίες selfies, μεγάλη οθόνη και εξαιρετικά τεχνικά χαρακτηριστικά, το LG Bello II κρατά τις ισορροπίες ανάμεσα στα χαρακτηριστικά, την απόδοση και την τιμή, γι’ αυτό το λόγο πιστεύουμε ότι θα είναι ακόμα πιο πετυχημένο από τον προκάτοχό του».

 

Σχετική τιμή και ημερομηνίες διάθεσης θα ανακοινωθούν σε κάθε αγορά ξεχωριστά, πριν την κυκλοφορία του στην εκάστοτε αγορά.

 

Κύρια Τεχνικά Χαρακτηριστικά LG Bello II:

– Επεξεργαστής: 1.3GHz Quad-Core

– Οθόνη: 5.0 ίντσες FWVGA (854 x 480)

– Μνήμη: 8GB ROM / 1GB RAM / MicroSD

– Κάμερα: Πίσω 8MP / Μπροστά 5MP

– Μπαταρία: 2,540mAh (αποσπώμενη)

– Λειτουργικό Σύστημα: Android 5.1.1 Lollipop

– Μέγεθος: 140.8 x 71.6 x 9.6mm

– Βάρος: 155g

Δίκτυο: HSPA+ 21Mbps (3G)

– Συνδεσιμότητα: Wi-Fi 802.11 b, g, n / Bluetooth 4.0 / A-GPS / USB 2.0

– Χρώματα: White / Titan / Gold

– Άλλα: Single SIM / Dual SIM