Μέσα στον επόμενο μήνα θα κυκλοφορήσει το Imperial City DLC του game “The Elder Scrolls Online” που θα έχει ως βασική πόλη την Cyrodill που έχει κυριαρχηθεί από τον Molag Bal.

the-elder-scrolls-onlineΕτοιμαστείτε για το πρώτο DLC του παιχνιδιού “The Elder Scrolls Online” που αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στον επόμενο μήνα.

 

Έχοντας ως βασική πόλη την Cyrodill, η οποία κυριαρχείται από τον Molag Bal, οι gamers προσπαθούν να εισβάλλουν στo χώρο και να νικήσουν τόσο τις δυνάμεις των Daedric, όσο και κάθε εχθρό που θα παρουσιαστεί μπροστά τους.

 

Αξίζει να αναφερθεί ότι το DLC διαθέτει έξι νέες PvE και PvP ζώνες, μαζί με καινούργια dungeons, όπως είναι τα: Imperial Sewers, White-Gold Tower και Imperial Prison. Ωστόσο, όταν οι παίκτες προχωρούν μέσα στο game, θα είναι σε θέση να εκμεταλλευτούν διάφορα έπαθλα π.χ. όπλα και πανοπλίες.

 

Το Imperial City DLC θα προσφερθεί εντελώς δωρεάν στους TESO Subscribers, αλλά για κάθε άλλο παίκτη θα συνοδεύεται από την “τιμή” των 2500 Crowns και θα κυκλοφορήσει στις 31 Αυγούστου.

 

Δείτε το trailer