Απολαύστε το βίντεο – trailer του παιχνιδιού Tony Hawk’s Pro Skater 5, το οποίο θα βγει στην αγορά στις 2 Οκτωβρίου 2015 για το PlayStation 4 και το Xbox One.

TonyHawkProSkater5Η Activision Publishing, Inc. φέρνει στο φως ένα νέο trailer του παιχνιδιού Tony Hawk’s Pro Skater 5 που απευθύνεται στους λάτρεις του σκέιτμπορντ. Το game είναι γεμάτο ολοκαίνουργια επίπεδα και “κόλπα” και αναμένεται να βγει στην αγορά στις 2 Οκτωβρίου 2015 για το PlayStation 4 και το Xbox One.

 

Το Tony Hawk’s Pro Skater 5 έχει ως στόχο να χαρίσει διασκέδαση στον παίκτη, τελειοποιώντας τον έλεγχο του ήρωα και οδηγώντας τον προς τα ιδιαίτερα κόλπα και τα υψηλά σκορ. Όσον αφορά το multiplayer mode, τα επίπεδα freeskate λειτουργούν σαν λόμπι και φιλοξενούν μέχρι και 20 άτομα, τα οποία συμμετέχουν σε αγώνες online.

 

Σχετικά με το μενού Sessions, αξίζει να αναφερθεί ότι μπορείτε να πάρετε μέρος σε διάφορες αποστολές με την ομάδα σας ή ακόμα και να προκαλέσετε άλλες ομάδες, ενώ παράλληλα είστε σε θέση να διαχειριστείτε την ομάδα σας και να δείτε ποιος βρίσκεται online.

 

Δείτε το trailer: