Για λίγες μέρες στα Public, θα μπορέσετε να αγοράσετε 3 προϊόντα και να πληρώσετε τα 2. Ισχύει για αγορές CD, DVD, Blu-Ray, comics, παιδικών & ξενόγλωσσων βιβλίων.

publicΠιο συγκεκριμένα μέχρι το Σάββατο 18 Ιουλίου με μια επίσκεψη στα καταστήματα Public ή στο public.gr με αγορές CD, ταινιών, παιδικών βιβλίων, ξενόγλωσσων βιβλίων και comics, αντί για 3 προϊόντα θα πληρώσετε τα δύο!

 

Επειδή καλοκαίρι χωρίς διάβασμα δεν γίνεται, με μια επίσκεψη στα Public θα βρείτε τη μεγαλύτερη γκάμα παιδικών βιβλίων για όλες τις ηλικίες, ξενόγλωσσων βιβλίων και Comics για να διαλέξετε ανάμεσα σε όλες αυτές τις κατηγορίες και να εκμεταλλευτείτε την ενέργεια.

 

Επιπλέον χιλιάδες ελληνικοί και ξένοι τίτλοι βιβλίων σεας περιμένουν για να σας κρατήσουν συντροφιά και να ταξιδέψετε μαζί τους σε συναρπαστικά μέρη.

 

Αν από την άλλη αναζητάτε νέες κυκλοφορίες ή κλασικά αριστουργήματα της 7ης τέχνης, ελληνικές ή ξένες ταινίες, παιδικά ή εκπαιδευτικά DVD, θα τα βρείτε στα Public σε DVD και Blu Ray για να μετατρέψετε το σπίτι ή το εξοχικό σας στον αγαπημένο θερινό κινηματογράφο της παρέας σας.

 

Και μην ξεχνάτε ότι αν αγαπάτε τη μουσική, στα Public σς περιμένουν νέες αλλά και παλαιότερες κυκλοφορίες, jazz, alternative, classic rock, electronica, hip hop, lounge, metal, soundtracks και ελληνικά CD για να συνοδεύσεε μουσικά τις καλοκαιρινές σας στιγμές.

 

Η ενέργεια ισχύει από το Σάββατο 11 Ιουλίου έως και το Σάββατο 18 Ιουλίου για αγορές: παιδικών βιβλίων, ξενόγλωσσων βιβλίων, comics, cd & dvd, blu-ray και η έκπτωση δίδεται με την αξία του προϊόντος με τη χαμηλότερη
τιμή εκ των τριών.