Μπορεί οι γνωστές και ως Handycams, να τείνουν να αντικατασταθούν από τα smartphones, αλλά οι υψηλές δυνατότητές τους θα σας πείσουν να τις προσέξετε.

1.Sony HDR-CX240EΜε έξυπνες λειτουργίες, όπως είναι το sharing των λήψεων, υψηλή ανάλυση βίντεο και ισχυρό οπτικό ζουμ δίνουν το “παρών” στα ταξίδια και τα καλοκαιρινά party, καταγράφοντας τις στιγμές που δεν θα θέλατε να ξεχάσετε…

Sony HDR-CX240E
H ελαφριά Handycam της Sony που θα σας αφήσει να τραβάτε βίντεο HD, ώστε να τα μοιράζεστε στο Facebook, και όχι μόνο. Καταγράφει βίντεο υψηλής ευκρίνειας 1920×1080… μέχρι και δυο συνεχόμενες ώρες και τραβάει φωτογραφίες ανάλυσης 9,2MP. Με τον αισθητήρα Exmor R CMOS προσφέρει εξαιρετικά χρώματα, σταθερές λήψεις και “φυλακίζει” τη λεπτομέρεια στην LCD οθόνη της (2,7”). Ξεχωρίζει με το οπτικό ζουμ 27x τον ισχυρό επεξεργαστή εικόνας BIONZ X που μειώνει το “θόρυβο” στην εικόνα, είτε στα κοντινά, είτε στα κινούμενα πλάνα.


Panasonic VX870

2.Panasonic VX870EG 4KΨάχνετε για μια βιντεοκάμερα που καταγράφει 4K βίντεο και προσφέρει έξυπνες λειτουργίες; Τότε απολαύστε την Panasonic VX870 που έχει 4 φορές μεγαλύτερη ανάλυση από τη Full HD. Πέρα από την ασύρματη δικτύωση με το smartphone ή το tablet, σας δίνει την ευκαιρία να απομονώσετε στιγμιότυπα από τις λήψεις σας μέσω του 4K Photo. Διαθέτει οπτικό ζουμ 20x, ώστε να φέρνετε τα μακρινά πλάνα… πιο κοντά σας, αισθητήρα BSI και οθόνη LCD των 3 ιντσών, ενώ παράλληλα προσφέρει πεντακάθαρες λήψεις χάρη στον προηγμένο σταθεροποιητή εικόνας.

 

Samsung HMX-QF30
3.Samsung Digital Videocamera HMX-QF30 BlackΗ minimal βιντεοκάμερα για βίντεo Full HD της Samsung ακόμα και εάν είστε αριστερόχειρες. Μέσα από το σύστημα Switch Grip II οι λήψεις από κάθε γωνία γίνονται πιο εύκολες, ενώ τα ποιοτικά πλάνα και φωτογραφίες των 5,3MP επιτυγχάνονται μέσα από το διπλό σύστημα σταθεροποίησης. Ο αισθητήρας BSI CMOS, βέβαια, διασψαλίζει την καθαρότητα των βίντεο, ενώ το οπτικό ζουμ 20x θα σας γλιτώσει… αποστάσεις! Αξίζει να σημειωθεί ότι διαθέτει Wi-Fi για να στέλνετε βίντεο στην τηλεόρασή και το pc σας ή να τα ανεβάζετε στα social media.

 

Panasonic HC-V270EG-R
4.Panasonic HC-V270EG-RΈρχεται με βίντεο ανάλυσης Full HD, αισθητήρα BSI και οπτικό ζοομ 50x που θα σας μεταφέρει στο κέντρο της δράσης. Η HC-V270EG-R της Panasonic θα σας οδηγήσει στον κόσμο των ρεαλιστικών πλάνων, ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, καθώς μέσα από τη λειτουργία Intelligent Auto ανιχνέυονται οι συνθήκες λήψεις και ενεργοποιούνται οι απαραίτητες ρυθμίσεις. Διακρίνεται για τα εφέ καιτ ην επεξεργασία των πλάνων, ενώ παράλληλα, χαρίζει ευελιξία μέσα από την τεχνολογία NFC και WiFi για να μοιράζεστε τις δημιουργίες σας.


 

Canon Legria HF R606
6.CANON LEGRIA HF R606 BlackΗ βιντεοκάμερα της Canon με αισθητήρα CMOS και ανάλυση 3,28ΜP. Εάν χρειάζεστε μια HandyCam για τα ταξίδια σας, η Legria HF R606 προσφέρει οπτικό ζουμ 32x και οπτικό σταθεροποιητή για να βρεθείτε στο κέντρο της δράσης… από μακριά. Διαθέτει ευρυγώνιο φακό και προσφέρει video FHD, ενώ παράλληλα σας οδηγεί προς το sharing των βιντεο και φωτογραφιών σας μέσω των υπηρεσιών WiFi και NFC. Συνδέστε την κάμερα με το smartphone σας χωρίς τη χρήση καλωδίων και θα μπορέσετε να μοιραστείτε εύκολα τις αγαπημένες σας στιγμές.