Όσοι κρατούν στα χέρια laptops με touch οθόνη μιλούν για ελευθερία κινήσεων, ευελιξία στη χρήση και εμπειρία πλοήγησης στα Windows.

2.Lenovo Yoga 3 Pro 13

Εξοπλισμένα με τεχνολογία αφής, θα σας αφήσουν να αλληλεπιδράσετε με ο,τι βλέπετε εκείνη τη στιγμή στην οθόνη με άμεσο τρόπο: απλώς αγγίζοντας την! Ωστόσο, εκτός από αυτό το “ατού” ακολουθούνται και από άλλα δυνατά στοιχεία που χαρίζουν ταχύτητα στο multitasking, ρεαλιστικά γραφικά και design που τα μετατρέπει σε μερικά από τα “must” laptops της αγοράς.

 

Lenovo Yoga 3 Pro 13

Το ultrabook της Lenovo που είναι και… laptop με QHD IPS οθόνη αφής των 13,3 ιντσών και tablet! Με αναδιπλούμενη οθόνη με ανάλυση 3200×1800 pixels, που περιστρέφεται 360 μοίρες, το Yoga 3 Pro θα σας εκπλήξει με την ισχύ του, η οποία οφείλεται κυρίως στο διπύρηνο επεξεργαστή Intel Core M με τεχνολογία Turbo Boost που το «απογειώνει» στα 2.60 Ghz.

 

Πατήστε το κουμπί ενεργοποίησης, απολαύστε τα όμορφα Windows 8.1 και δοκιμάστε τις αντοχές του στα “βαριά” προγράμματα χάρη στην 8 GB DDR3 RAM και το σκληρό δίσκο των 256GB.

 

Dell Inspiron 13 7348

Dell Inspiron 13 7348

Κρατήστε τη γραφίδα του Dell Inspiron 13 7348 και κάντε ρετούς στις φωτογραφίες ή πραγματοποιήστε κύλιση και ζουμ με χωρητική αφή 10 δαχτύλων. Με οθόνη 13,3» και χρώματα γεμάτα φωτεινότητα, ο κομψός Inspiron συνδυάζει την touch οθόνη που διατηρεί ομαλή τη ροή των κινήσεων… με την ισχυρή απόδοση του σκληρού δίσκου (256GB).

 

Πέρα από τις άφθονες θύρες, η μπαταρία του ακολουθείται από μεγάλη διάρκεια και ο σχεδιασμός του εγγυάται ότι μπορείτε να ανοιγοκλείσετε το κάλυμμα ακόμα για 20.000 φορές ή να πατήσετε τα κουμπιά του touch pad 1 εκατ. φορές χωρίς να υποστούν βλάβη.

 

Toshiba Satellite Click 2 Pro P30W-B

Toshiba Satellite Click 2 Pro P30W-B

Με όμορφο και κομψό design, το αποσπώμενο Ultrabook της Toshiba έρχεται με τη φιλοσοφία “2 σε 1”. Με άλλα λόγια, λειτουργεί και ως laptop και ως tablet, αρκεί απλώς να αποσπάσετε το φωτιζόμενο πληκτρολόγιο πλακιδίων. Αγγίξτε με το δάχτυλό σας πάνω σε αρχεία ταινιών ή σε εφαρμογές και δείτε τις να ανοίγουν στην οθόνη αφής IPS Full HD των 13,3 ιντσών μέσα σε ελάχιστο χρόνο.

 

Ο Satellite Click 2 Pro P30W-B έρχεται με επεξεργαστή Intel Core πέμπτης γενιάς για να μην “κολλάει”, ακόμα και εάν ανοίγετε πολλαπλές εφαρμογές και μνήμη RAM 4GB. Όσον αφορά τη χωρητικότητά του, βέβαια, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε, αφού σας προσφέρει 128 “ελεύθερα” GB προς χρήση.