Η “αυτοφωτογράφιση” περνά σε άλλο στάδιο με το νέο Xperia C4 της Sony να έρχεται με 8πύρηνο επεξεργαστή και Full HD οθόνη των 5,5” για… έξτρα απόλαυση!

09_Xperia_C4_Black_GroupΜε εμπρόσθια κάμερα 5MP και 25mm ευρυγώνιο φακό για selfie λήψεις, το Sony Xperia C4 μπαίνει δυναμικά στις ζωές των “φωτογράφων” και όχι μόνο. Ξεχωρίζει για το κομψό design του και τη μεγάλη οθόνη των 5,5 ιντσών που κινείται σε Full HD ανάλυση και χαρίζει ευκρίνεια και φωτεινότητα στην εικόνα.

 

Τα φωτογραφικά “κλικ” συνοδεύονται από τον αισθητήρα της Sony Exmor RTM, το μαλακό LED flash και τις HDR λειτουργίες που εξασφαλίζουν ποιοτικές λήψεις ακόμη και κάτω από συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Την ίδια στιγμή, η τεχνολογία SteadyShot αντισταθμίζει τα πιθανά τραντάγματα της κάμερας, ενώ η οπίσθια κάμερα 13MP και HDR γεμίζει το smartphone σας με αναμνήσεις.

 

Ωστόσο, για τους λίγο πιο “ψαγμένους” υπάρχει και μια σειρά από δημιουργικές εφαρμογές κάμερας, όπως είναι η Style portrait που περιλαμβάνει τα στυλ “vampire” και “mystery”, αλλάζοντας το στυλ των selfie σας.

 

Ένα από τα συν του Xperia C4, βέβαια, είναι οι υψηλές επιδόσεις του οκταπύρηνου επεξεργαστή 64-bit που “τρέχει” πολλές εφαρμογές ταυτόχρονα χωρίς να εξαντλείται η μπαταρία. Έτσι, θα μπορείτε να μπαίνετε στο Facebook, να ακούτε playlists και να τρέχετε πολλαπλές εφαρμογές… χωρίς “κολλήματα”. Επίσης, η μπαταρία του παρέχει πάνω από 8 ώρες χρόνο θέασης βίντεο, γεγονός που σημαίνει ότι μπορείτε να απολαύσετε ολοκληρες σεζόν σειρών χωρίς διακοπή!

 

01_Xperia_C4_White_GroupΌσον αφορά το design του, το έξυπνο κινητό έχει σχεδιαστεί με μινιμαλιστικό πλαίσιο γύρω από την ανθεκτική σε γρατζουνιές οθόνη , ώστε να ενισχύεται η οπτική εμπειρία. Παράλληλα, η ελαφριά κατασκευή του χαρίζει μια αίσθηση άνεσης στο χέρι σας.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η γρήγορη συνδεσιμότητα 4G θα σας οδηγήσει στο απεριόριστο downloading και στο σερφάρισμα χωρίς καθυστερήσεις. Το Xperia C4 θα είναι διαθέσιμο σε λευκό, μαύρο και πράσινης μέντας.

 

Οθόνη
5,5 ιντσών, FHD IPS, ανάλυσης 1920×1080 pixels, 16 εκατ. χρωμάτων
Λειτουργικό
Google Android 5.0 (Lollipop)
Επεξεργαστής & RAM
Στο chipset MediaTek MTK6752 βρίσκεται ένας 64-bit Octa-core Cortex-A53 επεξεργαστής που τρέχει στα 1.7 Ghz, μνήμη RAM 2GB
Αποθηκευτικός χώρος
16GB (επεκτάσιμη έως 128GB με microSD)
Φωτογραφική
13MP με autofocus, HDR και 4x ψηφιακό zoom, μπροστινή 5 MP με αισθητήρα Exmor R και μαλακό LED flash
Μπαταρία
Li-Ion 2600 mAh
Extras
Wi-Fi, Bluetooth 4.1, NFC, A-GPS
Διαστάσεις
150,3×77,4×7,9 χιλ.
Βάρος
147 γρ.
Δίκτυο
4G

 

Θετικά
– Η μπροστινή κάμερα διαθέτει LED flash για “φωτεινές” selfies.
– Οι οκτώ πυρήνες με τα 2GB RAM για multitasking.
– Η μεγάλη οθόνη ανάλυσης Full HD.

 

Αρνητικά
– Θα θέλαμε επεξεργαστή χρονισμένο σε περισσότερα Ghz.

 

Με λίγα λόγια
Ανήκει στη νέα γενιά “selfie smartphone” με δυο ισχυρές κάμερες και οδηγεί προς την εμπειρία διασκέδασης σε Full HD.