Άψογος ήχος και έκρηξη χρωμάτων. Τα δυο headphones, “Energy Headphones Colors” και “Energy Headphones BT2 Bluetooth”, οδηγούν προς τη μουσική.

Energy Sistem Headphones ColorsΔυο “energy” headphones έχουν κυκλοφορήσει στην αγορά σε πολλαπλά χρώματα, δυνατές λειτουργίες και έξυπνα χαρακτηριστικά που τα συγχρονίζουν με tablets, smartphones και PC.

Energy Headphones Colors

Tα ελαφριά και βολικά ακουστικά κεφαλής “Energy Headphones Colors” θα σας κρατήσουν παρέα, ενώ βρίσκεστε εν κινήσει ή στο σπίτι με τα δυνατά μπάσα και το μοντέρνο στυλ τους. Με αντίσταση 32 Ohms και απόκριση 20Hz-20KHz, τα ακουστικά προσφέρουν ήχο… άλλου επιπέδου, ενώ το αναδιπλούμενο σχέδιο χαρίζει έξτρα φορητότητα.

 

Διαθέτει ενσωματωμένο μικρόφωνο για handsfree λειτουργία με όλες τις συσκευές με Jack 3.5mm σύνδεση, καθώς και καλώδιο μήκους 1,2 μέτρων.

 

Energy Headphones BT2 Bluetooth

Energy Headphones BT2 BluetoothΤα απόλυτα ακουστικά κεφαλής με Bluetooth 4.0, ώστε να συγχρονίζονται με tablets, “έξυπνα” κινητά, PC και κάθε συσκευή με λειτουργικό iOS, Android, Windows κ.α. Μερικά από τα “ατού” τους είναι το ελαφρύ βάρος, τα ειδικά μαξιλαράκια και το σύστημα αναδίπλωσης, ώστε να χωράει πάντα στην τσέπη σας.

 

Πέρα από το γεγονός ότι η επαναφορτιζόμενη μπαταρία τους διαρκεί έως και 10 ώρες, τα Energy Headphones BT2 Bluetooth θα σας οδηγήσουν προς τη μουσική… με το πάτημα ενός κουμπιού και την απάντηση κλήσεων χάρη στο ενσωματωμένο μικρόφωνο τους.