Ένα τέλειο μείγμα κομψότητας, ταχύτητας και… επαναστατικής κάμερας! Κατασκευασμένο από ατσάλι, για έξτρα αντοχή, το Huawei Ascend P8 θα σας χαρισει μια premium αίσθηση στο χέρι σας.

HUAWEI P8Είναι μόλις 6.4 χιλ. λεπτό και άνετο στη χρήση με το ένα χέρι, καθώς η οθόνη καλύπτει το 78% του σώματός του. Έτσι, θα μπορείτε να συνδέεστε στο 4G δίκτυο και να μπαίνετε στα social media ή να πλοηγήστε στο Youtube χωρίς δεύτερη σκέψη.

 

Διακρίνεται με τον οκταπύρηνο επεξεργαστή Kirin 930 που χαρίζει “δύναμη” και ταχύτητα στο όμορφο smartphone που έχει συνεπάρει τους χρήστες της Κίνας. Δεν θα σας “κολλήσει” ακόμα και εάν έχετε ανοιχτά πολλαπλά apps, καθώς σε συνδυασμό με τη μπαταρία 2600mAh, χαρίζει 20% επιπλέον απόδοση σε σύγκριση με άλλα μοντέλα.

 

Το Huawei Ascend P8 διαθέτει οθόνη 5.2’’ FHD με προστασία Gorilla Glass 3 και προβάλλει εικόνες με… ρεαλιστικά χρώματα! Σίγουρα, θα σας κερδίσει με την πρώτη κάμερα των 13MP και το πανίσχυρο dual LED flash που ανεβάζει τον πήχη. Μέσα από το DSLR-level Image Signal Processor θα τραβάτε φωτογραφίες που συγκρίνονται με επαγγελματικές λήψεις, ενώ η λειτουργία time-lapse θα σας κινητοποιήσει να δείτε με άλλο μάτι τον κόσμο γύρω σας. Παράλληλα, το Optical Image Stabilization χαριζει καλύτερη απόδοση της κάμερας σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

 

Όσον αφορά τις selfies, βέβαια, η κάμερα των 8MP θα σας αφήσει να ρυθμίσετε την κάμερα, έτσι ώστε να τονίζει τα πιο ελκυστικά στοιχεία σας και να αναγνωρίζει το πρόσωπό σας στο καρέ.

 

To user interface του “έξυπνου” κινητού, το φρέσκο EMUI 3.1 στο Android 5.0 Lollipop, δεν θα μπορούσε να παραληφθεί, αφού χαρίζει ευελιξία στους χρήστες… χωρίς να κουράζει! Ωστόσο, οι πιο “ψαγμένοι” ίσως και να ήθελαν μια πιο καθαρή έκδοση του Android.

 

Το Huawei P8 διατίθεται σε τέσσερα χρώματα: ασημένιο, χρυσό, μαύρο και γκρι.

 

Οθόνη
5.2 ιντσών, FHD,ΙPS, ανάλυσης 1920×1080 pixels, 16 εκατ. χρωμάτων
Λειτουργικό
Android 5.0
Επεξεργαστής & RAM
Στο chipset HiSilicon Kirin 930 βρίσκεται Octa-core επεξεργαστής 64 bit (Quad-core Cortex-A53 στα 2 Ghz και Quad-core Cortex-A53 στα 1.5 Ghz), μνήμη RAM 3GB
Αποθηκευτικός χώρος
16GB (επεκτάσιμη έως 128GB με microSD)
Φωτογραφική
13MP, μπροστινή 8MP
Μπαταρία
Li-Ion 2680 mAh
Extras
Wi-Fi, Bluetooth 4.1, NFC, A-GPS
Διαστάσεις
144,9 x72,1×6,4 χιλ.
Βάρος
144 γρ.
Δίκτυο
4G

 

Θετικά
– Η υψηλή ανάλυση της εμπρόσθιας κάμερας.
– Οι ισχυροί οκτώ πυρήνες σε συνδυασμό με τη 3GB RAM.
– Το μεταλλικό, λεπτό και premium design του.

 

Αρνητικά
– Θα προτιμούσαμε μια πιο καθαρή έκδοση του Android.

 

Με λίγα λόγια
Ένα smartphone της Huawei που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από άλλες ναυαρχίδες εταιρειών εξαιτίας της γρήγορης ταχύτητaς, του multitasking και των φωτογραφικών “ταλέντων” του.