Το “έξυπνο” Turbo-X Smartphone π 4G θα σας γοητεύσει με την selfie – κάμερα των 2ΜP, τον 4απύρηνο επεξεργαστή Snapdragon και την Dual SIM λειτουργία.

Turbo-X Smartphone π 4GΜε το ελληνικό γράμμα “π” ξεχωρίζει… από το πλήθος! Με οθόνη IPS των 4,5 ιντσών, λογισμικό Android 4.4 KitKat και ίντερνετ που “τρέχει” σε 4G ταχύτητες, το Turbo-X Smartphone π 4G θα κερδίσει την προσοχή σας. Μπορεί άνετα να χαρακτηριστεί και ως ένα “καλό deal”, καθώς συνδυάζει τη χαμηλή τιμή με τις προηγμένες λειτουργίες.

 

Διαθέτει δυο κάμερες, μια 5MP πίσω και μια 2MP μπροστά που είναι ικανή να τραβήξει εντυπωσιακές selfies με την παρέα σας, ενώ παράλληλα, ο τετραπύρηνος επεξεργαστής Snapdragon και η 1GB μνήμη RAM δεν θα σας αφήσει “ανικανοποίητους” όσον αφορά το ταυτόχρονο άνοιγμα πολλαπλών apps.

 

Πιο συγκεκριμένα, ο επεξεργαστής λειτουργεί με ταχύτητες… “turbo”, γεγονός που αφήνει τα παιχνίδια και τις εφαρμογές που κατεβαίνουν από το Slide Me -το εναλλακτικό Google Play- να ανοίξουν στο λεπτό!

 

Μπορεί η ανάλυσή του smartphone να μην είναι Full HD, αλλά τα χρώματα της οθόνης παραμένουν ρεαλιστικά, ακόμα και εάν το κρατάτε σε γωνία ή πλοηγήστε σε κάποιο site κάτω από έντονο ήλιο. Αυτό συμβαίνει χάρη στην τεχνολογία οθόνης IPS που δεν απαιτεί τις συνεχείς ρυθμίσεις στα επίπεδα φωτεινότητας ή αντίθεσης.

 

Το Turbo-X Smartphone π 4G προνοεί και για όσους χάνονται εύκολα στο δρόμο, αφού σας οδηγεί απ’ ευθείας στον προορισμό σας μέσα από τους προεγκατεστημένους χάρτες ginius. Οι τελευταίοι, παράλληλα, υπολογίζουν τη διαδρομή σε λιγότερο από δυo sec, συμπεριλαμβάνουν 200.000 σημεία ενδιαφέροντος και σας κατευθύνουν μέσα από φωνητικές οδηγίες. Με άλλα λόγια, οι οδηγοί δεν έχετε παρά να κρατάτε το τιμόνι…

 

Δεν μπορεί να παραληφθεί ότι ο αποθηκευτικός του χώρος φτάνει τα 8GB (επεκτείνεται έως 32GB με microSD), γεγονός που δεν σας στερεί την ευκαιρία να “κουβαλάτε” μαζί σας τις αγαπημένες σας playlists και φωτογραφίες ή να κατεβάζετε εφαρμογές χωρίς δεύτερη σκέψη…

 

Οθόνη
4,5 ιντσών,IPS LCD, ανάλυσης 540 x 960 pixels, 16 εκατ. χρωμάτων
Λειτουργικό
Android 4.4 KitKat
Επεξεργαστής & RAM
Στο chipset του Qualcomm Snapdragon ένας τετραπύρηνος επεξεργαστής που τρέχει στα 1.2 GΗz, μνήμη RAM 1GB
Αποθηκευτικός χώρος
8GB (επεκτάσιμη έως 32GB με microSD)
Φωτογραφική
5MP, μπροστινή 2MP
Μπαταρία
Li-ion 1800 mAh
Extras
Wi-Fi, Bluetooth 4.0, A-GPS, Dual SIM
Διαστάσεις
137×66,7×7,6 χιλ.
Βάρος
125 γρ.
Δίκτυο
4G