Η Sony ανακοίνωσε ότι το PlayStation 4 Ultimate Player Edition, ένα σύστημα με σκληρό δίσκο 1TB θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα για gaming χωρίς όρια.

PS4_B1TB_JetBlack_3D_CENΤο PlayStation 4 Ultimate Player Edition προσφέρει όλες τις κορυφαίες λειτουργίες του PlayStation, με τεράστιο αποθηκευτικό χώρο προκειμένου να κατεβάσετε και να ολοκληρώσετε τα κορυφαία παιχνίδια της αγοράς. Η χρονική συγκυρία δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερη, καθώς η συλλογή των διαθέσιμων τίτλων του PS4 επεκτείνεται διαρκώς κατά τη διάρκεια του 2015, όπου θα κυκλοφορήσουν κορυφαία παιχνίδια όπως τα πολυαναμενόμενα Until Dawn, Batman: Arkham Knight, Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, Destiny: The Taken King και God of War III: Remastered.

 

Οι παίκτες μπορούν να εκμεταλλευτούν τον διπλάσιο αποθηκευτικό χώρο, προκειμένου να κατεβάσουν απευθείας στο σύστημα τα αγαπημένα και ολοκαίνουρια παιχνίδια τους από το PlayStationStore (PS Store). Μέσω του PS Store όλοι οι παίκτες μπορούν να απολαύσουν πρώτοι τους κορυφαίους νέους τίτλους, αφού προσφέρει τη δυνατότητα προ-παραγγελιών. Η λειτουργία auto-download επιτρέπει την αυτόματη λήψη των τίτλων που έχετε προ-παραγγείλει στο PS4, ούτως ώστε να μπορείτε να παίξετε από το πρώτο δευτερόλεπτο της κυκλοφορίας τους.

 

Με το PlayStation 4 Ultimate Player Edition έχετε στη διάθεσή σας ακόμη περισσότερο χώρο προκειμένου να κατεβάζετε άμεσα τα κορυφαία παιχνίδια της αγοράς. Επιπρόσθετα, η αυξημένη χωρητικότητα επιτρέπει στους χρήστες να απολαμβάνουν στο έπακρο την Instant Game Collection του PlayStation Plus (Συλλογή Μηνιαίων Παιχνιδιών), κατεβάζοντας ακόμη περισσότερα παιχνίδια.

 

Με περισσότερα από 20.2 εκατομμύρια τεμάχια να έχουν πουληθεί παγκοσμίως, το PS4 καταγράφει την ταχύτερη και δυναμικότερη ανάπτυξη κονσόλας στην ιστορία του PlayStation. Το λανσάρισμα του PlayStation 4 Ultimate Player Edition, προσφέρει σε όλους την ιδανική ευκαιρία να παίξουν τα κορυφαία παιχνίδια στο ισχυρότερο σύστημα και να απολαύσουν μια μοναδική εμπειρία gaming και ψυχαγωγίας.

 

Το PlayStation 4 Ultimate Player Edition θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα στις 15 Ιουλίου 2015.