Ξεχάστε τις αγχωμένες φωτογραφίες και τις selfies με κάθε λογής selfie stick. Τι θα λέγατε για ένα universal τηλεχειριστήριο φωτογραφικών μηχανών; Ιδού το Shuttr!

 
shuttrΝαι, ΟΚ, τα selfie sticks έχουν βολέψει πολύ, μα πάρα πολύ κόσμο, όμως αφ’ ενός έχουν γίνει ενοχλητικά mainstream και αφ’ ετέρου έχουν γίνει ενοχλητικά σκέτο. Τι θα λέγατε αν αντί για τη μόδα που πρεσβεύει τη γιαπωνεζοκορεάτικη υποκουλτούρα δοκιμάζατε κάτι τελείως διαφορετικό, σαφώς πιο stylish και περισσότερο σοφιστικέ; Κυρίες, κύριοι, μικρά παιδιά, να σας συστήσουμε το Shuttr.

 

 

Από τη λέξη “shutter” (μηχανισμός διαφράγματος κάμερας), το Shuttr αποτελεί το μικρότερο και συνάμα γουστόζικο “remote shutter release”. Σε απλά ελληνικά, το συνδέετε στο smartphone σας, Android ή iOS δεν έχει σημασία, και χάρη στην τεχνολογία Bluetooth είστε σε θέση να τραβήξετε τη φωτογραφία που εσείς θέλετε από απόσταση έως και 10 μέτρων! Φτάνει φυσικά η συσκευή να βρίσκεται κάπου σταθερά (ακουμπισμένη, στο stand που συνοδεύει το Shuttr, σε τρίποδο ή ακόμα και σε selfie stick χωρίς μηχανισμό λήψης) και εσείς να φροντίσετε να μην… πέσετε σε κάνα γκρεμό!

 
Το Shuttr κυκλοφορεί σε δύο χρώματα, λευκό και μαύρο, και η τιμή του εντοπίζεται στα $39,99. Θα το βρείτε και σε πακέτα των δύο, των τριών και των τεσσάρων σε χαμηλότερες τιμές.