Ορίστε το πρώτο fitness tracking app που καταγράφει τις επιδόσεις και την κατάσταση του οργανισμού σας, ακόμα κι όταν κάνετε… σεξ! Συνοδεύεται κι από αξεσουάρ.

 

lovelyΚαλά όλα αυτά τα αξεσουάρ που ελέγχουν διαρκώς την κατάσταση του οργανισμού μας και την άσκηση που κάνουμε, μαζί με τα ανάλογα apps φυσικά. Μετράνε τα βήματά μας, τα χιλιόμετρα που «γράφουμε» καθημερινά περπατώντας ή ποδηλατώντας, τις θερμίδες που καίμε, τον σφυγμό μας, όλα. Κανένα τους ωστόσο δεν έχει εστιάσει στο σεξ, τουλάχιστον μέχρι τώρα, που το έκανε το Lovely!

 
Πρόκειται για δημιούργημα του Γιακούμπ Κόνικ, επιχειρηματία και “data geek” ο οποίος συνεργάστηκε με σεξολόγους, σχεδιαστές, μηχανικούς συστημάτων και ειδικούς σε θέματα σχέσεων για τη δημιουργία τόσο της εφαρμογής, όσο και, κυρίως, του wearable που τη συνοδεύει. Το Lovely δεν θα μετρά απλώς τις… επιδόσεις σας, βλέπετε, αλλά θα σας δίνει και συμβουλές για να τις βελτιώσετε κιόλας! Ελέγχει τις κινήσεις σας και βάσει αυτών βγάζει αναφορές σχετικά με τις θερμίδες που κάψατε, τις αντοχές σας, την ταχύτητα που πιάσατε (!) και τη δύναμη G που αναπτύχθηκε!

 
Όσο για τη wearable μορφή του, το Lovely έρχεται με ένα μικρό αξεσουάρ που θυμίζει πέταλο και τοποθετείται στη βάση του πέους! Ο σχεδιασμός του είναι τέτοιος που συμβάλλει στον ερεθισμό της κλειτορίδας, αν και ο δημιουργός του τονίζει πως δεν απευθύνεται απαραίτητα μόνο σε ετεροφυλικά ζευγάρια. Καλύπτεται δε από ιατρικώς εγκεκριμένη σιλικόνη και όταν δεν το χρησιμοποιείτε, το φορτίζετε στην ειδική βάση του. Για τη δημιουργία του αξεσουάρ μάλιστα, αναλύθηκαν δεδομένα που συλλέχθηκαν από περισσότερα από 100 ζευγάρια, αφού το να χωρέσουν τόσα καλώδια και τσιπ σε ένα τόσο μικρό αξεσουάρ, ήταν από μόνο του πρόκληση.

 

lovely-gif

 
«Ψηθήκατε» από τα παραπάνω και θέλετε να το κάνετε δικό σας; Ε, θα πρέπει να προσπαθήσετε αρκετά… Το Lovely, βλέπετε, επί του παρόντος ψάχνει να βρει χρήματα στο Indiegogo και με κάτι παραπάνω από μία εβδομάδα να απομένει μέχρι τη λήξη της καμπάνιας του, χρειάζεται ακόμα $55.000 και κάτι ψιλά. Δύσκολα θα τα βρει αλλά αν μη τι άλλο, χρόνος υπάρχει. Δώστε το κατιτί σας και πού ξέρετε…