H Sony Computer Enterntainment κυκλοφορεί παγκοσμίων το νέο PlayStation 4 σε μαύρο και λευκό χρώμα, ξεκινώντας από την Ιαπωνία στα τέλη Ιουνίου και συνεχίζοντας…

playΗ Sony Computer Entertainment Inc. ανακοίνωσε σήμερα ότι το νέο σύστημα ψυχαγωγίας PlayStation 4 (PS4) (σε χρώμα μαύρο

[Jet Black] και λευκό [Glacier White]) θα διατεθεί στα τέλη Ιουνίου στην Ιαπωνία και αργότερα στην Βόρεια Αμερική, την Ευρώπη και την Ασία.

 

Το βάρος του νέου συστήματος PS4 έχει μειωθεί κατά 10% και η κατανάλωση ενέργειας κατά 8%, συγκριτικά με το τρέχον μοντέλο PS4. Επιπρόσθετα, η επιφάνεια του καλύμματος του σκληρού δίσκου θα αποκτήσει ένα ματ φινίρισμα, χαρίζοντας στην κονσόλα ένα πιο casual στιλ.

 

play 2Με το νέο σύστημα οι παίκτες θα συνεχίσουν να απολαμβάνουν μοναδικές και διαδραστικές εμπειρίες ψυχαγωγίας που μόνο το PlayStation μπορεί να προσφέρει, μεταξύ των οποίων και μια ευρύτατη γκάμα διαθέσιμων παιχνιδιών και πολυάριθμες δικτυακές λειτουργίες.

 

Η συλλογή των διαθέσιμων τίτλων του PS4 θα συνεχίζει να επεκτείνεται με πολυαναμενόμενους τίτλους από τα Worldwide Studios της SCE, αλλά και συνεργαζόμενες (third-party) εταιρείες, ανάμεσα τους τα Until Dawn, Batman: Arkham Knight, Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, Destiny: The Taken King και God of War III: Remastered που αναμένονται σύντομα .

 

Η SCE θα συνεχίσει να επεκτείνει τον «κόσμο» του PS4 και να προσφέρει εμπειρίες ψυχαγωγίας διαθέσιμες μόνο στο PlayStation.