Η μικρότερη fish eye 5-megapixel IP κάμερα είναι πλέον διαθέσιμη στην ελληνική αγορά από τη LEXIS Πληροφορική και εντυπωσιάζει με διάμερτρο 90 χιλιοστών.

Η VivoTek FE8180, η μικρότερη δικτυακή fe8180Fisheye κάμερα στον κόσμο με διάμετρο μόλις 90 χιλιοστά, είναι άμεσα διαθέσιμη στην ελληνική αγορά από την LEXIS Πληροφορική.

 

Η μικροσκοπική αυτή κάμερα έχει εξαιρετικές αποδόσεις, υψηλή ανάλυση, ενώ μπορεί να τοποθετηθεί απευθείας στον τοίχο για πανοραμική λήψη 180ο  ή στην οροφή για λήψη 360ο   καλύπτοντας έτσι χώρους που σε διαφορετική περίπτωση θα απαιτούσαν για την κάλυψή τους την εγκατάσταση τριών ή τεσσάρων αναλογικών καμερών.

 

Η VivoTek FΕ8180 είναι εξοπλισμένη με αισθητήρα 5-Megapixel που επιτρέπει ανάλυση 1920×1080 σε 30fps. Υποστηρίζει το πρωτόκολλο συμπίεσης H.264, το οποίο μειώνει δραστικά τα μεγέθη αρχείων και εξοικονομεί πολύτιμο δικτυακό εύρος κατά 30%. Η συμβατότητά της με MJPEG επιτρέπει στο χρήστη να διαβιβάζει κανάλια video για εύκολα προσαρμόσιμες εφαρμογές.

 

Σχεδιασμένη να δέχεται κάρτα αποθήκευση SD/SDHC/SDXC, η FE8180 επιτρέπει την πραγματοποίηση ανεξάρτητης καταγραφής, πάνω στην ίδια την κάμερα. Η μικρή αυτή, αυτόνομη συσκευή διακρίνεται επίσης για τη φιλική προς το χρήστη εγκατάστασή της που είναι ασύλληπτα απλή, τη λειτουργικότητα (PoE) Ethernet που διαθέτει, τη λειτουργία 3D Noise Reduction και την εξαιρετική σχεδίαση που προσφέρει.

 

Με το πλήθος των προηγμένων χαρακτηριστικών που ενσωματώνει, η FΕ8180 είναι μια πραγματικά ολοκληρωμένη λύση που καλύπτει ένα μεγάλο εύρος αναγκών για εσωτερική επιτήρηση. Μαζί με την κάμερα προσφέρεται επίσης και το λογισμικό καταγραφής 32 καναλιών ST7501 της VivoΤek.

 

Επίσημος αντιπρόσωπος και διανομέας των προϊόντων της VivoΤek στην Ελλάδα από το 2004 είναι η LEXIS Πληροφορική