Η Media Markt υποδέχτηκε το κοινό στο πλήρως ανακαινισμένο κατάστημα νέας τεχνολογίας στο Μαρούσι, το οποίο συνδυάζει όλες τις τεχνολογίες και τις μάρκες σε καλές τιμές.

Photo 4Η Media Markt γιόρτασε την έναρξη της λειτουργίας του ανακαινισμένου της καταστήματος στη περιοχή του Αμαρουσίου. Ο συγκεκριμένος χώρος αποτελεί σημείο αναφοράς για προϊόντα νέας τεχνολογίας αφού συνδυάζει όλες τις τεχνολογίες, όλα τα brands, σε ένα σημείο, στις καλύτερες τιμές.

 

Η συμμετοχή του κόσμου στην πρώτη ημέρα της νέας εποχής για την εταιρεία ήταν μεγάλη. Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους και να δουν από κοντά τα πιο καινοτόμα προϊόντα τεχνολογίας. Τα διαδραστικά terminal τράβηξαν τα βλέμματα εντυπωσιάζοντας τους επισκέπτες οι οποίοι με μία κίνηση μπορούσαν να πλοηγηθούν στα προϊόντα και τις υπηρεσίες του καταστήματος.

 

Photo 1Ο γνωστός chef Giorgio Spanakis δημιούργησε μοναδικές γεύσεις για τους παρευρισκόμενους ενώ οι πιο δραστήριοι από αυτούς είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την ενέργεια Garmin Fitness & Wearable κατά τη διάρκεια της οποίας έμαθαν τα μυστικά της σωστής εκγύμνασης από εξειδικευμένους επαγγελματίες του κλάδου. Ακόμα, το Σάββατο 20 Ιουνίου πρόκειται να πραγματοποιηθεί μια εντυπωσιακή παρουσίαση των προϊόντων drones στον εξωτερικό χώρο του καταστήματος.

 

Η Media Markt έχοντας σταθερά ως στόχο την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των καταναλωτών δημιούργησε ένα χώρο που προσφέρει μοναδική αγοραστική εμπειρία πάντα στις πιο τζάμπα τιμές.