Η νέα σειρά Toshiba Satellite C Series ξεχωρίζει με τις επιδόσεις και το στυλ της. Οι λεπτοί φορητοί υπολογιστές θεωρούνται ιδανικοί για Windows 10 με διπλά μικρόφωνα.

C55_lifestyle_blackΗ Toshiba Europe GmbH παρουσιάζει σήμερα τη νέα σειρά Satellite C που περιλαμβάνει τον 43.9 cm (17.3”) Satellite C70-C/C70D-C και τον 39.6 cm (15.6”) Satellite C55-C/C55D-C – οικονομικούς αλλά κομψούς φορητούς υπολογιστές σχεδιασμένους για ανώτερα επίπεδα παραγωγικότητας με χαρακτηριστικά ψυχαγωγίας.

 

Με νέο κομψό, γωνιώδες σώμα, που συμπληρώνεται από το κομψό φινίρισμα, τα μοντέλα ανταποκρίνονται με στυλ στις καθημερινές προσδοκίες των χρηστών. Διαθέσιμα με πολλές επιλογές διαμορφώσεων για να ταιριάζουν με τις ατομικές σας προτιμήσεις και ανάγκες, τα δύο μοντέλα κυκλοφορούν σε λευκό και μαύρο χρώμα.

 

Σχεδιασμένα με έμπνευση από τους χρήστες
Εκτός από τη βελτιωμένη τους εμφάνιση, τα δύο μοντέλα είναι πολύ λεπτότερα από τα αντίστοιχα του 2014 με τον Satellite C70-C/C70D-C να είναι πάνω από 20% λεπτότερος από τον προκάτοχό του. Η μεγαλύτερη οθόνη του C70-C διασφαλίζει πιο έντονη εμπειρία ψυχαγωγίας για το χρήστη, ή καλύτερη εικόνα κατά την εργασία, καθιστώντας τον ιδανικό ως επιλογή desktop. Η έκδοση 39.6 cm (15.6”) είναι ιδανική για όσους εκτιμούν τη φορητότητα και θέλουν να μετακινούν το laptop μέσα στο σπίτι ή να το παίρνουν μαζί τους. Όλα τα μοντέλα έχουν τεχνολογία touchpad palm rejection, που αγνοεί ακούσια χτυπήματα της παλάμης ενώ δέχεται άλλες κινήσεις των δακτύλων για να περιοριστούν τα σφάλματα.

 

Η σειρά Satellite C έχει προεγκατεστημένα Windows 8.1 , ενώ τα Windows 10 είναι διαθέσιμα αφότου κυκλοφορήσουν μέσω αναβάθμισης. Σχεδιασμένα για να αξιοποιούν τα βασικά χαρακτηριστικά των Windows 10, τα μοντέλα περιλαμβάνουν hardware και εξαρτήματα που διασφαλίζουν ήπια απόδοση, διπλά μικρόφωνα για βελτιωμένη εμπειρία Cortana με clear voice capture και πλήκτρο γρήγορης πρόσβασης στο πληκτρολόγιο. Η εξυπνάδα της Cortana έγγυται στο ότι γνωρίζει το χρήστη και βοηθάει στην οργάνωση της ζωής του πχ. ενημερώνει για αυξημένη κίνηση στους δρόμους, παρέχοντας στοχευμένο web searching και υπενθυμίσεις.

 

Ολοκληρωμένη ψυχαγωγία
SatelliteC70Οι μεγάλες οθόνες των Satellite C70-C και C70D-C προσφέρουν ενισχυμένες δυνατότητες ψυχαγωγίας σε κάθε κατάσταση και με ανάλυση HD+, κάθε ταινία ή video παρουσιάζεται με καθαρότητα.
Με την επιλογή γυαλιστερής ή μη ανακλαστικής ματ οθόνης, οι χρήστες μπορούν να δηλώσουν τις προτιμήσεις τους, είτε πρόκειται για εντονότερα χρώματα είτε για ενισχυμένη ευκρίνεια σε συνθήκες έντονου φωτισμού.
Η προσθήκη στερεοφωνικών ηχείων υψηλής ποιότητας, με Toshiba Audio Enhancement, επιτρέπει στους χρήστες να απολαμβάνουν τον ήχο είτε ακούνε μουσική είτε παρακολουθούν την αγαπημένη τους ταινία.

 

Άνετες επιδόσεις
Με τους πιο εξελιγμένους επεξεργαστές που περιλαμβάνουν 5ης γενιάς Intel CoreTM i5 ή την επιλογή AMD A8-7410 APUs, η σειρά Satellite C παρουσιάζει ενισχυμένες επιδόσεις για εργασία και παιχνίδι. Οι χρήστες μπορούν να περιμένουν εντυπωσιακή ανταπόκριση όλη την ημέρα, είτε δουλεύουν σε πολλαπλά έγγραφα, είτε παίζουν παιχνίδια είτε σερφάρουν στο internet. Ο Satellite C55D-C υποστηρίζει γραφικά AMD RadeonTM R5 M330 με 2GB VRAM ενώ τα μοντέλα της Intel έως NVIDIA GeForce 930M με 2GB VRAM που επιτρέπουν άνετο gaming και media playback για τα μοντέλα της σειράς.

 

Η επιλογή 2TB HDD ή 256GB SSD διατίθεται για τους Satellite C55-C και C55D-C. Είναι η πρώτη φορά που η επιλογή SSD συμπεριλαμβάνεται στη σειρά Satellite C για την Ευρώπη, ώστε οι χρήστες να επωφελούνται από γρήγορο χρόνο boot και συνολικά ταχύτερες επιδόσεις .

 

Απαραίτητη συνδεσιμότητα
Οι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση σε όλα τα βασικά media και αρχεία γρήγορα και εύκολα, από μια σειρά επιλογών συνδεσιμότητας. Μία θύρα HDMI και τρεις θύρες USB με τη μία να περιλαμβάνει λειτουργία Sleep-and-Charge για συνδεσιμότητα με ποικιλία συσκευών. Με bridge media slot, που υποστηρίζει κάρτες UHS-I SD – επιτρέπεται στους χρήστες να μεταφέρουν ταχύτατα υψηλής ανάλυσης video και φωτογραφίες από τις κάμερες στους φορητούς τους υπολογιστές.

 

Η σειρά Satellite C θα είναι διαθέσιμη το τρίτο τρίμηνο του 2015.