Αυτό το καλοκαίρι θα το απολαύσετε χωρίς συμβιβασμούς. Το αδιάβροχο mid-range smartphone, Sony Xperia M4 Aqua, ήρθε στην Ελλάδα και κερδίζει τις εντυπώσεις.

16_Xperia_M4_Aqua_GroupΗ Sony Mobile ταράζει τα νερά της mid-range κατηγορίας με το νέο smartphone Xperia M4 Aqua το οποίο ξεχωρίζει σε κάμερα, design, αυτονομία μπαταρίας και τη γενικότερη αποδόση του smartphone και όλα αυτά σε μία πολύ προσιτή τιμή.

 

Τώρα μπορείτε να τραβήξετε πανέμορφες φωτογραφίες ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού με την κάμερα 13MP που διαθέτει το Xperia M4 Aqua και να τις μοιραστείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

 

Το Xperia M4 Aqua ξεχωρίζει και για τον όμορφο σχεδιασμό του, καθώς διαθέτει υλικά εξαιρετικής ποιότητας, γυάλινη επιφάνεια και αδιάβροχη κατασκευή 136g (IP65/68)¹ αλλά και ακάλυπτη θύρα φόρτισης microUSB προσφέροντας ευέλικτη χρήση όπου και αν βρίσκεστε.

 

Με τον οκταπύρηνο 64-bit Snapdragon 615 επεξεργαστή της Qualcomm μπορείτε να περιηγηθείτε στο διαδίκτυο και να έχετε πρόσβαση στο Xperia Lounge με απίστευτες ταχύτητες και χωρίς διακοπές.

 

Η μπαταρία διάρκειας 2 ημερών, σας επιτρέπει να αποδράσετε για ένα διήμερο χωρίς να έχετε το άγχος για το που θα φορτίσετε το κινητό σας.

 

Το Xperia Μ4 Aqua είναι διαθέσιμο σε λευκό, μαύρο και κοραλλί χρώμα.

 

Προτεινόμενη τιμή λιανικής: 299€