Το μοντέλο Jourdan Dunn αποκαλύπτει το νέο HTC IΝΚ smartphone που είναι εμπνευσμένο από το προσωπικό της body art. Αυτό είναι το συλλεκτικό One M9.

Η HTC, κορυφαία εταιρεία παγκοσμίως στον σχεδιασμό και την καινοτομία, παρουσίασε το Limited Edition HTC One M9 INK Smartphone, αποτέλεσμα της συνεργασίας της με την παγκοσμίου φήμης σταρ της πασαρέλας, σούπερ model Jourdan Dunn.

 

Απηχώντας τη λατρεία του κόσμου της μόδας για το body art, το HTC One M9 INK αποτελεί ένα πρωτοποριακό εγχείρημα που εμφανίζει μια απεικόνιση σε στυλ body art, αποκλειστικά σχεδιασμένο και χαραγμένο στην πλάτη της συσκευής. Το νέο Smartphone και η εμπνευσμένη σχέση του με την Jourdan αποτυπώθηκαν στον φακό του κορυφαίου φωτογράφου μόδας Matt Irwin (Vogue Russia, Vogue Japan, Vogue UK, Vogue France, Dazed and Confused, i-D), και αποκαλύφθηκαν στην παγκόσμια παρουσίαση του HTC One M9 INK στο Λονδίνο.

 

Αντλώντας έμπνευση από το HTC One M9, που ξεχώρισε με τα φινιρίσματα βουρτσισμένου μετάλλου δύο τόνων (χρυσό σε χρυσό και ασημί σε χρυσό), η σχεδίαση του HTC INK διαθέτει επίσης προσωρινή μεταλλική μορφή, συνδυασμένη με το body art. Το αποτέλεσμα παρουσιάζεται υποδειγματικά στις εικόνες της Jourdan από τον Matt Irwin, οι οποίες αποκαλύπτουν με παιχνιδιάρικη διάθεση τις πιο «καυτές» τάσεις της σύγχρονης μόδας και ομορφιάς.

 

htc-one-m9-ink-1991x1326Με τον αέρα μιας σταρ που τάραξε τα νερά στις διεθνείς πασαρέλες, με εντυπωσιακές φωτογραφίσεις για μεγάλες διαφημιστικές καμπάνιες και περιοδικά, αλλά και ταυτόχρονα με μια προσωπική αγάπη για το body art, η Jourdan συνεργάστηκε με την κορυφαία καλλιτέχνη Cally-Jo, δημιουργό του henna-style τατού στο χέρι της Rihanna, για τη σχεδίαση του πρώτου HTC INK.

 

Αξιοποιώντας τη «γλώσσα» του body art, η σχεδίαση αυτή αποτελεί μοναδική έκφραση των συναισθημάτων της Jourdan για ένα νέο κεφάλαιο που ανοίγεται στην καριέρα της, ενώ ταυτόχρονα αντανακλά τόσο τον ενθουσιασμό της για επερχόμενα δημιουργικά πρότζεκτ, όσο και την ικανότητά της να εκφράζει το προσωπικό της στυλ μέσω της συνεργασίας της με την HTC.

 

Κατά την παρουσίαση του HTC One M9 INK, η Jourdan δήλωσε: «Το body art αποτελεί σημαντικό κομμάτι της εμφάνισής μου, και καθώς δεν πηγαίνω πουθενά χωρίς το τηλέφωνό μου, νομίζω ότι τα δύο αυτά χαρακτηριστικά μπορούν να συνδυαστούν ιδανικά για τη δημιουργία ενός καθαρά εξατομικευμένου αξεσουάρ. Θεωρώ ιδιαίτερα συναρπαστικό ότι είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ με ένα brand που φημίζεται για την ποιότητα της σχεδίασής του, αλλά και να βάλω τη δική μου δημιουργική σφραγίδα πάνω σε ένα πανέμορφο Smartphone. Το HTC One M9 INK αποτυπώνει πραγματικά την προσωπικότητά μου».

 

Από την πλευρά της η Cher Wang, Διευθύνουσα Σύμβουλος της HTC, τόνισε ότι: «Για το προσωπικό σου στυλ, η εμφάνιση του smartphone σου είναι εξίσου σημαντική με την τσάντα, τα κοσμήματα, ακόμα και το body art που μπορεί να έχεις επιλέξει. Η HTC πρωτοπορεί εμπνέοντας την καινοτομία σε μια σχεδίαση που παρέχει την απόλυτη προσωπική εμπειρία στον κάθε χρήστη.

 

HTC M9 backΜε τον τρόπο αυτό είμαστε το πρώτο brand που προσφέρει ένα τόσο υψηλό επίπεδο εξατομίκευσης στα Smartphone μας. Το HTC One M9 είναι το ομορφότερο Smartphone που έχουμε κατασκευάσει μέχρι σήμερα, ενώ το HTC INK αντανακλά την προσήλωσή μας στη σχεδίαση κορυφαίου επιπέδου, που εκφράζεται και μέσα από τις συνεργασίες μας με εμπνευσμένους, δημιουργικούς ανθρώπους όπως η Jourdan».

 

To HTC INK αποτελεί μια Limited Edition καμπάνια βασισμένη σε body art σχεδιάσεις διασημοτήτων που χαράσσονται σε επιλεγμένες κυκλοφορίες των HTC One, των κορυφαίων Smartphone της οικογένειας συσκευών της HTC.