Ιδιωτική ασφάλιση νοσοκομειακής περίθαλψης/ζωής και ατυχημάτων για όλους τους εργαζομένους της 360 Connect και τις οικογένειές τους από την 1η Ιουλίου.

CACHE_620X620_1_1223740Στη Vodafone εργάζονται άνθρωποι με πάθος και ενέργεια και είναι αυτοί που κάνουν τη διαφορά στην επίτευξη των στόχων της εταιρείας. Στο πλαίσιο αυτό η Vodafone διαθέτει από 1η Ιουλίου 2015 σε όλους τους εργαζομένους της 360 Connect και τις οικογένειές τους ιδιωτική ασφάλιση νοσοκομειακής περίθαλψης / ζωής και ατυχημάτων.

 

Αυτή η πρωτοβουλία έρχεται σε συνέχεια της επαναφοράς των μισθών των εργαζομένων της 360 Connect την 1η Δεκεμβρίου 2014 από τη Vodafone στα προ 18/12/2013 επίπεδα τότε δηλαδή που έγινε η μετακίνηση των εργαζομένων από την hellas online στην εταιρία 360 Connect.

 

Η 360 Connect ιδρύθηκε τον Δεκέμβριο του 2013, με σκοπό να παρέχει κάθετες και ολοκληρωμένες Επιχειρησιακές Λύσεις Επικοινωνίας και αποτελεί πλέον μέλος της Vodafone Ελλάδας που αριθμεί 450 εργαζόμενους. Η 360 Connect παρέχει υπηρεσίες Contact Center, Εξυπηρέτησης Πελατών, Τεχνικής Υποστήριξης, Διατήρησης και Ανάπτυξης Πελατολογίου και Ερευνών για τη hellas online.

 

Οι εργαζόμενοι της 360 Connect με τις ικανότητες και τη σημαντική εμπειρία τους, σε συνδυασμό με τη συνεχή εκπαίδευση και κατάρτιση που λαμβάνουν από την εταιρεία, παρέχουν κορυφαίες υπηρεσίες στους πελάτες της hellas online.

 

Η κα. Φραγκίσκη Μελίσσα, Διευθύντρια Ανθρωπίνου Δυναμικού στη Vodafone Ελλάδας δήλωσε σχετικά: «Οι άνθρωποι της 360 Connect έχουν ενταχθεί στον Όμιλο της Vodafone και όλοι μαζί αποτελούμε μια μεγάλη, δυναμική και ενιαία ομάδα που έχει στόχο να παρέχει στους πελάτες μας κορυφαία εμπειρία εξυπηρέτησης. Στόχος μας είναι να λειτουργούμε σε ένα περιβάλλον εργασίας στο οποίο οι αξίες της Vodafone υποστηρίζονται, υπάρχει σεβασμός στη διαφορετικότητα και οι άνθρωποι αντιμετωπίζονται με εκτίμηση και αξιοπρέπεια.

 

Για όλους εμάς στη Vodafone αποτελεί ηθική δέσμευση απέναντι στους ανθρώπους μας να προσφέρουμε ιδανικές συνθήκες εργασίας και οφέλη που ανταποκρίνονται στη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους όπως είναι η παροχή ιδιωτικής ιατροφαρμακευτικής ασφάλισης.»