Ανακαλύψτε στα Public τη σειρά sport accessories της SBS -wearables και gadgets- σε τιμές που αποδεικνύουν ότι το hobby και οι fitness εξορμήσεις σας παύουν να είναι ακριβές.

sbs-sport-kit-1000-1097520Σας αρέσει το τρέξιμο, η κολύμβηση ή τα extreme sports και ψάχνετε τα αξεσουάρ που θα σας συνοδεύσουν στις fitness εξορμήσεις σας; Αναζητάτε wearables και gadgets με εκλεπτυσμένο design και ιταλική υπογραφή; Στα Public θα βρείτε τη σειρά sport accessories της ιταλικής εταιρείας SBS σε φθηνές τιμές: Action Camera, ακουστικά, φορητά ηχεία, armbands και άλλα πολλά αδιάβροχα προϊόντα της SBS με στυλ και άποψη.

 

UntitledΕνδεικτικά η action camera της SBS προσφέρει υψηλής ποιότητας video και ενσωματωμένη οθόνη για να μη χάσετε καμία στιγμή δράσης, είναι πλήρως αδιάβροχη με την θήκη της (έως 10 μέτρα), ενώ στη συσκευασία της θα βρείτε όλα αξεσουάρ για να μην τα ψάχνετε ξεχωριστά: βάση αυτοκινήτου, αδιάβροχη θήκη, προστατευτικό κάλυμμα, βάση μηχανής και ποδηλάτου, βάση κράνους και φορτιστής αυτοκινήτου, όλα σε ένα πακέτο! Την Action Camera της SBS θα τη βρείτε στα 59,90€ στα Public.

 

sbs-bluetooth-sport-1000-1097519Από την άλλη το αδιάβροχο και με ειδικό στρώμα προστασίας κατά της άμμου, φορητό ηχείο SBS Bluetooth Sport θα σας κρατήσει την καλύτερη μουσική παρέα στην αμμουδιά, ενώ με την τεχνολογία Bluetooth που διαθέτει συνδέεται σχεδόν με κάθε συσκευή ακόμα και σε ακτίνα 10 μέτρων.

 

Αν θέλετε να συνδυάσετε δύο gadgets από τη συλλογή της SBS σε μοναδική τιμή, το σετ SBS Sport Kit περιλαμβάνει:

α) ακουστικά που διαθέτουν μοναδικό design για να παραμένουν στη θέση τους ακόμα κι όταν γυμνάζεστε καθώς επίσης μικρόφωνο και πλήκτρο απάντησης κλήσεων για να λειτουργούν και ως hands-free και

 

β) θήκη-περιβραχιόνιο, η οποία θα κρατήσει τη συσκευή σας ασφαλή την ώρα που τρέχετε, έχοντας παράλληλα πλήρη πρόσβαση στις λειτουργίες της. Διαθέτει πρόσθετη τσέπη για να τοποθετείς τα κλειδιά ή άλλα αντικείμενά σου. Το SBS Sport Kit θα το βρείτε αποκλειστικά στα Public στα 24,99€.

 

sbs-safety-light-TTLIGHTCLIP-1000-1097631Και αν σας αρέσει το βραδινό τρέξιμο, μπορείτε να το εξασκείτε άφοβα, αφού χάρη στο SBS Light θα λύσετε το πρόβλημα της ορατότητάς σας από τους διερχόμενους οδηγούς, με τον πιο απλό τρόπο. Απλά το εφαρμόζετε πάνω στο παπούτσι σας και ενεργοποιείτε τον LED φωτισμό του. Θα το βρείτε στα Public στα 14,99€.

 

 

SBS-TTBRACELETBEATFIT-1000-1097632Συνδυάστε το με το αδιάβροχo SBS Health Bracelet Beat,  το οποίο θα καταγράφει τα βήματά σας, την απόσταση που διανύσατε και τις θερμίδες που κάψατε, ενώ θα βρίσκεται σε διαρκή σύνδεση με το smartphone σας μέσω Bluetooth. Στη συσκευασία του περιλαμβάνονται 3 λουράκια καρπού σε διαφορετικά χρώματα για να τα αλλάζετε ανάλογα με τη διάθεση σας και θα το βρείτε με 44,99€.