Το LG G4 ήρθε στον Γερμανό πριν το επίσημο λανσάρισμα, δίνοντας την ευκαιρία στους λάτρεις των 4G+ smartphones να απολαύσουν τις επανασταστικές ιδιότητες του στο The Mall Athens.

photo 1Την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά πρώτοι το κορυφαίο 4G+ Smartphone LG G4, ένα υψηλής ποιότητας Smartphone με εξαιρετικές επιδόσεις, είχαν οι επισκέπτες του καταστήματος Γερμανός στο πλαίσιο ειδικής εκδήλωσης στο The Mall Athens.

 

Ο Γερμανός παρουσίασε στους λάτρεις της τεχνολογίας και του design το νέο LG G4, μια ημέρα πριν την επίσημη κυκλοφορία του στην ελληνική αγορά. Η χειροποίητη κατασκευή του LG G4 από αυθεντικό δέρμα στην πίσω όψη κέρδισε τις εντυπώσεις.

 

Στα προηγμένα χαρακτηριστικά της συσκευής συγκαταλέγονται, επίσης, η μεγάλη οθόνη αφής IPS Quantum 5,5 ιντσών, καθώς και η κάμερα 16MP, με φακό F1.8 που δίνει κατά 80% περισσότερο φως στον αισθητήρα, καταγράφει τα χρώματα με ακρίβεια, ενώ η λειτουργία “Manual Mode” είναι ιδανική για επαγγελματικές φωτογραφήσεις.

 

Επιπλέον, η συσκευή έχει εμπρόσθια κάμερα 8MP για καλύτερες selfies, γρήγορο εξαπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 808, αλλά και αποσπώμενη μπαταρία υψηλής απόδοσης.

 

photo 3«Στον “Γερμανός” συνεχίζουμε να εμπλουτίζουμε την γκάμα των 4G+ Smartphones που διαθέτουμε, που σε συνδυασμό με το αξεπέραστο δίκτυο της CosmoteE, βελτιώνουν απίστευτα την εμπειρία των πελατών μας στο Mobile Internet», δήλωσε σχετικά κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο Διευθυντής Retail Marketing Ομίλου ΟΤΕ, κ. Αλέξανδρος Ντάβος, ο οποίος μιλώντας για το δίκτυο mobile internet της Cosmote τόνισε:

 

«Η υπεροχή του δικτύου της Cosmote επιβεβαιώνεται και με νεώτερες μετρήσεις μέσω του SpeedTest του ανεξάρτητου φορέα OOKLA, της πιο διαδεδομένης εφαρμογής μετρήσεων internet παγκοσμίως. Σύμφωνα με το OOKLA, το πρώτο τετράμηνο του 2015, τα δίκτυα 3G, 4G και 4G+ της COSMOTE έδιναν μέσο όρο ταχυτήτων 25,8 Mbps, σημειώνοντας αύξηση κατά 75% σε σχέση με την ίδια περσινή περίοδο».

 

Το κοινό μπορεί να προμηθευτεί το LG G4, με μαύρο ή καφέ δέρμα στην πίσω όψη, στα 769€2 ή φθηνότερα με σύνδεση στα προγράμματα Cosmote Plus, σε οποιοδήποτε κατάστημα Γερμανός, σε όλη την Ελλάδα.