Το πιο πολυαναμενόμενο game στον κόσμο σχεδιάζεται στα Bethesda Game Studios. Όλες οι λεπτομέρειες του παιχνιδιού θα αποκαλυφθούν στις 14 Ιουνίου στο Ε3 Showcase της Bethesda.

maxresdefaultH Bethesda, μια εταιρία της ZeniMax Media, σήμερα επιβεβαίωσε την αναμενόμενη παγκόσμια κυκλοφορία του Fallout 4, της επόμενης γενιάς του open-world gaming. Η παγκόσμια πρεμιέρα του παιχνιδιού θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια της E3 Showcase της Bethesda, στο Dolby Theatre στο Χόλυγουντ της Καλιφόρνια, στις 14 Ιουνίου, ξεκινώντας στις 5:00 π.μ. (Ώρα Ελλάδος), και θα γίνει stream σε όλο τον κόσμο μέσω Twitch και YouTube.

 

Το Fallout 4 σχεδιάζεται για Xbox One, PlayStation 4 και PC από τα βραβευμένα Bethesda Game Studios υπό την καθοδήγηση του Todd Howard. Το πολυαναμενόμενο αυτό παιχνίδι είναι η συνέχεια του ‘Game of the Year’ του 2008, Fallout 3, και είναι ο πρώτος τίτλος από το διεθνώς αναγνωρισμένο studio από την κυκλοφορία του παγκόσμιου φαινομένου του ‘Game of the Year’ 2011, The Elder Scrolls V: Skyrim.

 

“Ξέρουμε τι σημαίνει αυτό το παιχνίδι για όλους” δήλωσε ο Game Director, Todd Howard, “Ο χρόνος και η τεχνολογία μας έχουν επιτρέψει να είμαστε πιο φιλόδοξοι από ποτέ. Δεν ήμασταν ποτέ ξανά τόσο ενθουσιασμένοι για ένα παιχνίδι, και δεν μπορούμε να περιμένουμε μέχρι να το μοιραστούμε.”

 

Δείτε το επίσημο τρέιλερ του Fallout 4: