Υψηλή ποιότητα εικόνας με την οθόνη LG 34UM95 21:9 UltraWide με ανάλυση QHD. Προσφέρει ευκρίνεια στην απόδοση των χρωμάτων και προηγμένες λειτουργίες.

LG 34UM95Το εντυπωσιακό monitor LG 34UM95 με ευρεία οθόνη IPS UltraWide 21:9, ανάλυσης Quad HD (3440 x 1440) της LG Electronics, το πρώτο monitor παγκοσμίως με οθόνη IPS 34 ιντσών QHD, αποτελεί μια ολοκληρωμένη πρόταση για τους τεχνολογικά προηγμένους χρήστες, αλλά και τους επαγγελματίες των multimedia και των γραφικών τεχνών.

 

Η ευρεία οθόνη αναλογίας 21:9 και εκπληκτική ανάλυση της οθόνης του, προσφέρει ανώτερη ποιότητα στην κάλυψη των επαγγελματικών αναγκών, αλλά και των αναγκών ψυχαγωγίας των χρηστών.

 

Το LG 34UM95 διαθέτει πάνελ τεχνολογίας IPS 21:9 UltraWide για μέγιστη χρήση της οθόνης, και εκπληκτική ανάλυση Quad HD (3440 x 1440), περίπου 2,4 φορές μεγαλύτερη ανάλυση σε σχέση με μια οθόνη Full HD, για υψηλή ευκρίνεια και απόλυτη ζωντάνια στις εικόνες και την απόδοση των χρωμάτων. Προκειμένου να αποδίδει τα χρώματα με ακόμα μεγαλύτερο ρεαλισμό, το monitor 34UM95 εκτελεί βαθμονόμηση σε πραγματικό χρόνο, χωρίς να βασίζεται στα χρώματα που προβλέπει η κάρτα γραφικών, ενώ διαθέτει ενσωματωμένο λογισμικό διαβάθμισης και αναζήτησης αληθινών χρωμάτων για άμεση προσαρμογή των ρυθμίσεων από τον χρήστη.

 

LG 34UM95_CRYSTAL FLOAT- CINEMA SCREEN DESIGNΕπιπλέον, η έγχρωμη οθόνη 10-bit είναι 64 φορές πιο πλούσια, αναπαράγοντας τα χρώματα απαλά, φυσικά και με ακρίβεια, αποδίδει τις εικόνες με εντυπωσιακή ευκρίνεια και χρώμα, χρησιμοποιώντας πάνω από το 99% του χρωματικού χώρου sRGB, για μία απολαυστική εμπειρία προβολής.

 

Το monitor 34UM95 της LG διαθέτει μία σειρά επιλογών συνδεσιμότητας, όπως θύρες HDMI, USB και θύρα οθόνης, ενώ υποστηρίζει το ThunderboltTM 2 για άμεση σύνδεση με PC και Mac και υψηλή ταχύτητα στην ανταλλαγή μεγάλου όγκου δεδομένων. Το Thunderbolt TM 2 δίνει την δυνατότητα στο χρήστη να προβάλλει και να επεξεργάζεται πρωτογενές video 4K, ενώ ταυτόχρονα να μεταδίδει δεδομένα σε άλλες συσκευές μέσω μίας μόνο θύρας. Μέχρι και έξι συσκευές μπορούν να συνδεθούν αλυσιδωτά για να δημιουργήσουν ένα εκπληκτικά αποτελεσματικό σταθμό εργασίας.

 

LG 34UM95_21-9 ULTRAWIDE QHDΗ οθόνη 34UM95 υποστηρίζεται επίσης και από τη σειρά Mac Pro, με τα δύο αρχικά προγράμματα ‘4-Screen Split’ και ‘True Color Finder’ να είναι έτοιμα για χρήση από τους κατόχους ηλεκτρονικών υπολογιστών Mac Pro. Τέλος, λειτουργίες όπως οι ‘Dual Link-up’ για ταυτόχρονη εμφάνιση περιεχομένου από δύο συσκευές στην οθόνη, ‘Reader Mode’ για προστασία των ματιών του χρήστη κατά την ανάγνωση και ‘Flicker Safe’ για εκμηδένιση του τρεμοπαίγματος της οθόνης, κάνουν την εργασία και την ψυχαγωγία ακόμα πιο ευχάριστη και απολαυστική.

 

Ο minimal σχεδιασμός του νέου monitor εναρμονίζεται με τις υψηλές προδιαγραφές του, αφού διαθέτει διάφανη βάση ‘Crystal Float’ και εξαιρετικά λεπτό πλαίσιο οθόνης ‘CINEMA’, με αποτέλεσμα ο θεατής να έχει την εντύπωση ότι η οθόνη αιωρείται, ενώ βυθίζεται στη μαγεία της προβαλλόμενης εικόνας. Τα ενσωματωμένα στερεοφωνικά ηχεία του τέλος, προσφέρουν δυνατό και βαθύ ήχο για την πιο ρεαλιστική αναπαραγωγή των ήχων και της μουσικής των παιχνιδιών και των ταινιών που παρακολουθεί ο χρήστης.